Elisa Huubis on nüüd vaatamiseks olemas selle aasta vaadatuim kodumaine kinohitt ''Talve''. Oleme jõudnud 1942. aastasse. Pärast punaste taandumist on Eestis kehtestatud Saksa kord. Vaatamata võimude vahetusele jääb inimloomus endiseks - armastatakse, pidutsetakse, tülitsetakse ja lepitakse. Lutsulikke vimkasid täis loo käivitab Arno Tali poja, Arnoldi, naasmine kodutallu. See sündmus puhub Paunvere noorte vahel lõkkele kirgliku armukolmnurga. Lõbusates intriigides on oluline koht ka vanemal põlvkonnal, kus Teele, Kiir ja teised armastatud tegelased omavahel hoogsalt maid jagavad.

Elisa Huubis on mitmete armastatud kodumaiste sarjade uute hooaegade uued osad juba ettevaatamiseks olemas! Näiteks leiab Huubist nii ''Padjaklubi'' kui ''Võimalik vaid Venemaal'' osad, mis veel teleekraanidele ei ole jõudnud ning juba septembri lõpus lisanduvad enne tele-eetrit ka auhinnatud sarja ''Lahutus Eesti moodi'' esimesed osad!
Muidugi leiad Elisa Huubist ka Eesti filmi- ja teleauhindade galal auhinnatud Elisa originaalsarjad ''Üle noatera'' ja ''Reetur''.

Parima tõsielusaate tiitliga pärjatud ''Üle noatera'' näol on tegemist on dokumentaalfiktsiooniga, mis toob vaatajateni läbilõike eestlaste jaoks olulistest lähiaja sündmustest ning räägib lahti võimalikud alternatiivsed stsenaariumid, kui midagi oleks läinud teistmoodi. Vaata sarja teise hooaja treilerit:

''Reeturi'' peaosaline Tambet Tuisk teenis parima sarjanäitleja auhinna. Eesti esimene spioonipõnevik räägib Eestis tegutsevast riigireeturist 2000. aastate algul, mil Eesti on liitumas NATO ja Euroopa Liiduga ning muutub Vene luure jaoks ülioluliseks sihtmärgiks. Kuueosalise spioonipõneviku näol on tegemist ülimalt põneva kassi-hiire mänguga võõrriigi luuraja ja meie vastuluure vahel. Vaata sarja treilerit:

Lisaks leiad Elisa Huubist ka sellised hinnatud BBC sarjad nagu ''Luther'', ''Fleming: mees kellest sai Bond'' ning ''Press''. Sarju ning hooaegasid on lähiajal lisandumas veelgi, seega tasub kindlasti silm peal hoida! Kõikide Huubi sarjade ning filmidega saad tutvuda: www.elisa.ee/huub