Hinnatud BBC sarja EmaIsaPoeg leiab nüüd Elisa Huubist - sarja peaosas mängib Richard Gere! Maxile kuulub üks maailma mõjuvõimsamaid meediaimpeeriume ning ta kasutab oma võimu halastamatul kombel ära. Maxi poeg Caden on tema hääletorust ajalehe toimetaja, kes variseb isa ootuste surve all kokku. Kui Caden muutub terviserikke järel abituks lapseks, saab Maxist võõrdunud abikaasa Kathryn võimaluse muutuda jälle lähedaseks tundliku pojaga, kelle Max kunagi tema käte vahelt ära kiskus. Max ja Kathryn võitlevad oma poja hinge nimel ning samal ajal algab võitlus rahva südame nimel. Caden teab saladusi, mis hävitaks Maxi impeeriumi, aga Cadeni vaikimist pole võimalik ära osta.

"Ma loodan veel" on edetabeleid vallutanud laulja Jeremy Campi elul põhinev romantiline draama. Üks armastus võib muuta elu. Üks elu võib muuta maailma. Filmi „I Can Only Imagine" tegijatelt on valminud inspireeriv ja ajatu armastuslugu.

Videolaenutusest leiavad nüüd suured Marveli universiumi ja Tasujate fännid uue kausta nimega "Tasujad". Sinna oleme püüdnud kokku koguda võimalikult palju filme, mis Tasujatega seotud, et suured fännid leiaksid need kõik ühest kohast ja korraga - filmimaraton võib alata!

Elisa videolaenutuses on film „Armastuse ühendriigid", mis on nüansirikas ja peenekoeline, ootamatult arenevate suhete lugu. Berlinale festivalil on film saanud Hõbekaru parima stsenaariumi eest ja Eestis on film linastunud ka Pimedate Ööde Filmifestivalil.

Poola, 1990. Muutuste tuuled puhuvad. Käimas on vabaduse esimene eufooriline aasta, kuid pinna all pulbitseb teadmatus tuleviku suhtes. Neli väga erinevat naist tahavad leida midagi muud, kui neile pakub hetk milles nad elavad. Agata on õnnetus abielus siplev noor ema, kes otsib lohutust teises samuti võimatus suhtes. Vanem õpetaja Renata ei suuda ära imestada oma naabrit Marzenat - endist iluduskuningannat, kelle mees töötab Saksamaal. Marzena õde Iza töötab direktorina, olles armunud ühe oma õpilase isasse.