Lisa ja Louise Burns

Lisa ja Louise Burns

Kaksikõed, kes mängisid Grady tütreid 1980. aasta kultusõudukas "The Shining" ("Hiilgus"), suundusid võtetelt tagasi koolipinki ja ei ole küll selle filmi edu suutnud korrata, kuid Hollywoodis peetakse neid siiani meeles kasvõi mitmete imitatsioonide kaudu erinevates teistes filmides. Tavaelus ei tegele õed mitte millegi hirmutavaga: ühest on saanud IT-spetsialist ja teisest teadlane. Mõlemad elavad Londonis ning kaksikutele kohaselt on siiani väga lähedased.

Daveigh Chase

Daveigh Chase

2002. aasta filmi "The Ring" lapskoletis andis hiljem täieliku kontrastina oma õrna hääle väikesele Lilole animafilmis "Lilo and Stitch". Väiksemaid rollisutsakaid oli tüdruk varemgi teinud ning hiljem on teda olnud võimalik näha lühifilmis "Haunted Lighthouse" ja telesarjas "Big Love". Süütute siniste silmadega südametemurdjat kisub ilmselt siiski paha tüdruku rolli poole, sest viimasel ajal on ta meediale silma jäänud seadusega pahuksisse sattumise, näiteks varastatud autos sõitmise tõttu.

Linda Blair

Linda Blair

1973. aasta filmis "The Exorcist" kehastas ta vaimust vaevatud Reganit nii veenvalt, et pälvis Kuldgloobuse auhinna. Loogilise jätkuna tõi see kaasa nii mõnedki sarnased rollid, seal hulgas lühikese paroodia filmis "The Blair Witch Project". Ka tema viimane töö kõhedas krimifantaasias Landfill ei jää õudusfilmide kuninganna parematele päevadele alla.

Haley Joel Osment

Haley Joel Osment

Kõigest kuueaastasena "Forrest Gumpis" ekraanile jõudnud ja 1999.aastal "Kuuenda meele" eest Oscarile nomineeritud rõõsapõskne poiss on hiljem andnud hääle mitmele animafilmile ja videomängule, samuti teinud kaasa arvukates telesarjades. Oma tumedamat poolt demonstreerib ta möödunud aastases filmis The Devil Has a Name, kus ta kehastab oma hinge kuulsuse nimel saatanale müünud Alex Gardnerit.

Ty Simpkins

Ty Simpkins

See poisslaps oli sõna otses mõttes sündinud näitlema: oma esimese näitlejatöö tegi ta kõigest kolmenädalasena filmis "One Life To Live". Kõigest viiesena leidis aset tema läbilöök Steven Spielbergi "Maailmade sõjas". Üheksa-aastasena muutus poiss tulnukast deemoniks, tehes kaasa filmis Insidious ja hiljem ka selle järjes ja liitus 2013. aastal ka Marveli universumi meeskonnaga ning oleks kinolinal napilt elu jätnud "Jurassic Parkis."

Isabelle Fuhrman

Isabelle Fuhrman

Tema mängitud alamõistuslik ja kurjast vaimust vaevatud orb Esther 2009. filmis "The Orphan" jättis kustumatu mulje nii publikule kui kriitikutele.Samal aastal õnnestus tal sooritada veel teinegi sarnane roll filmis "Children of the Corn". 2012. aastal võis teda näha "Näljamängude" düstoopias ning praeguseks 21-aastase näitlejanna viimane töö filmis "The Tape" on peatselt loodetavasti kinolinadele jõudmas.