"Sipsik" (2020)

Südamlik animaseiklus, mis toob ekraanile Eno Raua armastatud raamatukangelase Sipsiku. Anu saab kallilt vennalt Mardilt oma kuuendaks sünnipäevaks kaltsunuku nimega Sipsik. Kui Mart kooli läheb, tunneb Anu end üksikuna. Siis aga ärkab Sipsik otsekui võluväel ellu. Neid ootavad ees mitmed seiklused, aga ka pahandused, mille tagajärjel Sipsik ühel päeval kaob. Nüüd tuleb Mart õele appi ja lapsed asuvad üheskoos Sipsikut otsima. Nad satuvad mitmesse ohtlikku ja ka õpetlikku olukorda... Filmi tegelased räägivad eesti keeles, neile andsid oma hääle Ott Sepp, Elo Mirt Oja, Hugo Malmsten, Ago Anderson jt.

"Kodu, kallis põrgu" ("Home Sweet Hell", 2015)

Krimikomöödia. Don Champagne'il (Patrick Wilson, "Aquaman") on olemas kõik, mida elus ihaldada võiks: edukas äri, täiuslik kodu, kaunis naine Mona (Katherine Heigl, "Kõht ette!") ja eeskujulikud lapsed. Kui aga Mona avastab, et tema abikaasal on armuke seksika uue müüjaneiu näol, muutub sekundipealt kõik. Don mõistab, et Mona on nõus minema kasvõi üle laipade, et säilitada illusiooni täiuslikust pereelust...

"Elu pimeduse varjus" ("What We Do In the Shadows", 2019)

Mockumentary, ehk piladokumentaali stiilis komöödiaseriaal kummalistest vampiiridest, kes elavad juba 100 aastat Staten Islandil koos ühe katuse all ja üritavad kõigest väest ajaga kaasas käia. Tõeline maiuspala musta huumori ja võllanalja sõpradele. Kuna Fox on otsustanud "Elu pimeduse varjus" teisele ringile saata, siis on just nüüd õige hetk seriaali esimesed osad FOXi äpist üles otsida.