"Misside mäss" on ajalooline film, mis räägib 1970. aastal toimunud Miss Maailma võistlusest Londonis. Õhtujuht oli USA komöödialegend Bob Hope. Tol ajal oli üle 100 miljoni vaatajaga Miss Maailma ülekanne planeedi enim vaadatud telesaade. Väites, et iludusvõistlused alandavad naisi, sai äsja loodud naisõiguslaste liikumine üleöö kuulsaks, kui tungiti lavale ja segati võistluse otseülekannet. Lisaks põhjustas palju kära võistluste tulemus. Nimelt võitjaks ei osutunudki rootslannast favoriit, vaid Miss Grenada, kes oli esimene Miss Maailmaks kroonitud mustanahaline. Vaid tundidega nägi kogu maailm, kuidas patriarhaat lavalt minema kupatati ja lääne iluideaal pahupidi pöörati.

Mis juhtub armastusega, kui keskealine naine mõistab, et tal on elada kolm kuud? 43-aastane Anja elab koos 59-aastane Tomasega suures peres koos laste ja kasulastega. Aastatega on paar omavahel lahku ja sõltumatuks kasvanud. Kui Anja saab kohutava ajukasvaja diagnoosi päev enne jõule, puruneb nende elu ning paljastub hooletussejäetud armastus. Liigutavas draamas "Lootus" on peaosades Stellan Skarsgård ning Andrea Bræin Hovig.

Uue tulijana soovitame vaadata ka filmi "Capone", kus peategelast kehastab Tom Hardy. Endise mafiooso mõtetes keerlevad mälestused ajast, kui ta rajas Chicagos hirmsa, paljude verega kastetud kuritegeliku impeeriumi. Ta meenutab tapmisi ja vägistamisi, maffiaklannide ja mõrvarijõukude loomist, salaalkoholi smugeldamist, prostitutsioonile katuse pakkumist, autode õhkimist, kurjategijate tulude kontrolli. Need, kes talle ei allunud, pidid eluga hüvasti jätma. Kõik see äratas õudu isegi kuritegelikus maailmas. Ühed pidasid teda hullumeelseks, teised seadustele allumatuks gangsteriks. Tema elu kujutas endast justkui märulifilmi stsenaariumi. Filmi režissöör ja stsenarist Josh Trank käsitleb gangsteri tormilist elu teisiti, kui seda seni on tehtud. Ta vaatleb Capone'i saatust pärast viieaastast vanglakaristust Alcatrazi kindluses, kust too vabaneb süüfilisest ja dementsusest vaevatuna.

Laura ja Aksel on tagasi ning lahutuse asemel hakkavad sel korral kõlama hoopis pulmakellad. Elisa Huubist saad juba praegu ette vaadata humoorika draamasarja ''Lahutus Eesti moodi'' uue hooaja esimesed osad ning õige pea on lisandumas ka järgmised!

Meil on hea meel teatada, et Elisa kolmas originaalsari ''Valguses ja varjus'' on Elisa Huubis kohal! Juba kohe praegu on võimalik ära vaadata kaks esimest põnevat osa ning uut osa on oodata igal reedel. Haarav ja pöördeid täis sari räägib loo Dianast, kes sõidab pisikesse külakesse, et toetada enda surevat tädi Milizat. Diana ei tunne oma tädi ja loo arenedes lahenevad põnevad saladused nii Dianast endast kui ka tema perekonna minevikust. Võib-olla leiab Diana vastuse ka sellele, miks tema senine elu nii sihikindlalt tupikusse jooksnud on.

Diana rollis astub üles armastatud näitleja Mirtel Pohla ning teistest rollidest leiab veel mitmeid hinnatud Eesti näitlejaid nagu Indrek Sammul, Epp Eespäev, Saara Nüganen, Karin Rask jpt. Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld.