26. oktoobril esilinastub Telia TV HBO keskkonnas psühholoogiline põnevussari "Lagunenud elu/The Undoing", mille peaosades säravad Nicole Kidman ja Hugh Grant.

18. oktoobril esilinastuv Rootsi sari „Karulinn/Beartown" viib vaataja Skandinaavia väikelinna, kus hokivõistkonna tähtmängija vastu esitatud süüdistused šokeerivad tervet kogukonda.

Kolmas uustulnuk ehk „Teised vanemad/Other parents" jälgib aga lapsevanemate igapäevaseid muresid ja rõõme läbi huumoriprisma.

Kõikidel lisanduvatel sarjadel on nii eesti- kui venekeelsed tõlked.

Telia TV-s sisalduv HBO keskkond võimaldab televaatajal kaasa elada nii uutele kui juba teleklassika hulka kuuluvatele sarjadele nii teleri, äpi kui Telia TV veebilehe vahendusel.

"Lagunenud elu/The Undoing"

Esilinastub esmaspäeval, 26. oktoobril
(6 x 60 min)

Kuueosalise lühisarja keskmes on Grace (Nicole Kidman) ja Jonathan Fraser (Hugh Grant), kes elavad just sellist elu, millest nad on alati unistanud. Kuid üleöö lõhub selle idüllilise elu ootamatu vägivaldne surm ja sellele järgnenud kohutavate paljastuste jada. Grace jääb vägagi avaliku katastroofi lainete alla ja tundes hirmu selle pärast, et ta enda nõu kuulda ei võtnud, peab ta oma elu tükkideks lammutama ja alustama oma lapse (Noah Jupe) ja perega uut elu. Sarja lavastajaks on auhinnatud Taani režissöör Susanne Bier. Sarja on loonud ja teleformaadile kohandanud David E. Kelley.

"Karulinn/Beartown"

Esilinastub pühapäeval, 18. oktoobril

(5 x 60 min)

HBO draamasarja tegevus toimub Põhja-Rootsi väikelinnas, mille unistusi hoiab üleval noor hokivõistkond. Tiimil on võimalus jõuda riigi meistrivõistlustel finaali ja taastada seeläbi Beartowni kadunud kuulsus ja au. Kuid väikelinna unistusi raputavad põhjalikult hokitiimi tähtmängijale suunatud šokeerivad süüdistused. Etteheited ja usaldamatus testivad kooshoidva kogukonna lojaalsuse piire, muutes kõik linnaelanikud üheaegselt nii kohtumõistjateks kui timukateks.

"Teised vanemad/Other Parents"

1. ja 2. hooaja esilinastus toimus neljapäeval, 1. oktoobril
(15 x 30 min)

Idee luua laste päevakeskus toob kokku mitmed värsked ja lapse sünni ootel olevad lapsevanemad, kes annavad dokumentaalkomöödia vormis edasi oma vägagi isiklikke laste kasvatusega seotud kogemusi. Osades: Lavinia Wilson, Jasin Challah ja Nadja Becker.