Sukeldunud Pariisi kirjastusmaailma, leiavad toimetaja ja autor end ülepea armunutena, mõlemal parajasti tegemist keskea kriisi, muutuva tööstuse ning oma naistega. Kirjanduslik toimetaja Alain keeldub esimest korda Leonardi romaani avaldamast. Alaini firma palkab noore naise Laura, et digitaalse ajastuga sammu pidada. Alain magab Lauraga. Alaini naine Selena on näitlejanna, kellel on juba aastaid olnud romaan Leonardiga. Leonardi naine Valerie on vasakpoolne poliitika konsultant, keda tema abikaasa probleemid karvavõrdki ei huvita. Hinnatud režissöör Olivier Assayas' filmis "Kaksikelu" on peaosades Juliette Binoche ja Guillame Cane.

Filmis "Minu spioon" sõltub karmi CIA agendi elu varaküpsest 9-aastasest tüdrukust, kelle perekonda ta salaja jälgima saadetakse. Peaosades on Dave Bautista ja Chloe Coleman.

Elisa videolaenutuses on vaatamiseks veel teinegi uus perefilm "Kadunud prints". Djibi elu keerleb ta armastatud 7-aastase tütre Sofia ümber. Pühendunud üksikisal on saanud kombeks enne magama jäämist lapsele lugusid jutustada. Kui Sofia uinub, viib isa ta igal ööl Muinasjutumaale, väljamõeldud filmistuudiosse, kus nende erakordsed seiklused ärkavad ellu ning Djibi mängib neis kangelaslikku võluvat printsi. Viie aasta möödudes on Sofiast teismeline saamas ja isa lood ei paku talle enam huvi. Ta mõtleb välja omaenda lugusid, kus Djibi ei kehasta kangelast. Djibi roll päriselus ja Muinasjutumaal hakkab muutuma ning ta peab leidma viisi, kuidas igaveseks tütre elus, kujutluses ja lugudes kangelaseks jääda.

Huubi on jõudnud kaks maiuspala: hinnatud BBC sarja "Luther" neljas hooaeg ning sel reedel lisandus uue Elisa originaalsarja "Valguses ja varjus" kolmas osa. Kusjuures, terve oktoobrikuu jooksul lisandub igal reedel uus "Valguses ja varjus" osa Huubi!