Filmiguru järgmine erilinastus toimub 29. oktoobril Coca-Cola Plazas, kui näidatakse Briti kirjaniku Roald Dahli lastele mõeldud tumeda fantaasiaromaani põhjal tehtud filmi „Nõiad”.

Oscari-võitjast lavastaja Robert Zemeckise („Forrest Gump”) fantaasiaseikluse peaosades astuvad üles Oscari-võitjad Anne Hathaway („Hüljatud”, „Oceani 8”) ja Octavia Spencer („Koduabiline”, „Vee puudutus”), Oscarile kandideerinud Stanley Tucci („Näljamängude” filmid, „Minu armsad luud”) ning auhinnatud komöödialegend Chris Rick. Mängivad ka uustulnuk Jahzir Kadeem Bruno (telesari „Atlanta”) ja Codie-Lei Eastick.

Tänapäeva vaatajaile mõeldud visuaalselt uuenduslik versioon Dahli armastatud raamatust on musta huumoriga südamlik lugu orvuks jäänud poisist (Bruno), kes kolib 1967. aastal elama vanaema (Spencer) juurde Demopolise linna Alabama maapiirkonnas. Poiss ja vanaema puutuvad kokku petlikult glamuursete, kuid läbinisti saatanlike nõidadega. Mis edasi saab ja kes luu, kes kristallkuuliga üles astub, näed juba kinos.

Film: Roald Dahli „Nõiad” erilinastus
Koht: Coca-Cola Plaza Luxe saal 5
Aeg: 29. oktoober
Uksed: 17.30
Auhinnaloos ja film: 18.00
Pilet: 10 eurot, kinoklubilisele 9 eurot!

Ürituse jäädvustab fotograaf.

Jaga
Kommentaarid