Must komöödia „Kratt" esilinastub PÖFFi alafestivalil Just Film, kus film võistleb peaauhinnale. Esilinastus toimub reedel, 13. novembril.„Krati" tegevus kannab meid suveunne suikunud alevisse, kuhu nutisõltlastest lapsed puhkama saadetakse. Lapsed ei viitsi tööd teha ja meisterdavad krati, mispeale võtab elu maakohas uued, küllaltki verised tuurid. Tegu ei ole klassikalise lastefilmiga, samas töötab see ka noorema vaataja peal.

Just Filmi juhi Mikk Granströmi sõnul on tegu ühe viimaste aastate parema noortefilmiga. „Režissöör on suurepäraselt toonud vaataja ette Krati tõlgenduse, ja mis seal salata - seda ka väga naljakalt ning omanäoliselt."Rasmus Merivoo ise võtab „Krati" tegemise kokku järgnevalt: „Ma tegin „Krati" kodualevis oma pere ja sõpradega, parimate näitlejate ja meeskonna abiga, keda kodumaal leida võib! Tulge raudselt kinno seda filmi vaatama!"

Just Filmil linastub „Kratt" kaks korda. 13. ja 20. novembril. Eesti kinolevisse jõuab film 2021. aasta jaanuaris. „Kratt" tootja on Tallifornia (produtsendid Tõnu Hiielaid ja Rain Rannu), kelle viimaseks filmiks kinolevis oli menukas start-up komöödia „Ükssarvik". „Krati" valmimist on toetanud nii Eesti Filmi Instituut kui Eesti Kultuurkapital.