Videolaenutuses on vaatamiseks mõnus romantiline komöödia "Kas pole mitte romantiline!", kus peaosas särab Rebel Wilson. Natalie on New Yorgis tegutsev arhitekt, kes proovib oma karjääri edendada, kuid veedab siiski suurema osa ajast teisi kohvi ja sõõrikutega kostitades. Olukord muutub veelgi kummalisemaks hetkel, kui ta kotijooksu ohvrina pea ära lööb ning hoopis teistsuguses elus ärkab. Armastuse suhtes küüniline naine peab nüüd navigeerima läbi elu, mida vürtsitab igal sammul romantilistest komöödiatest tuntud klišeed.

Kuna on käimas koolivaheaeg, siis oleme selle nimel pingutanud, et sellel nädalal lisada palju uut sisu just lastele! Videolaenutusse lisasime mitmeid vanu häid lemmikuid nagu "Lennukid", "Pahupidi" "Zootropolis", "Vaiana" jpt animafilmid. Muidugi lisasime ka uuemat sisu nagu näiteks lastefilmid "Kass Amsterdamis", "Ruuduline ninja" ning "Maagiline kuup". Meeleolukat koolivaheaja lõppu!

Elisa videolaenutusest leiab ka sel nädalal esilinastunud filmi Ülo Soosterist: ''Ülo Sooster. Mees, kes kuivatas rätikut tuule käes.''. Kunstniku ei võtnud eluajal omaks ei kodumaa ega Venemaa, kuhu ta olude sunnil sattus - 1970. aastal enda ateljees surnud Ülo elu oli dramaatiline, intensiivne ja täis vastuolusid, kuid tema mõju eesti ja vene kunstielule on märkimisväärne ning tema kunstipärand hindamatu. Tema üks tuntumaid maale ''Huuled'' pidi algselt kujutama hoopis vihmausse. Lisaks on tema loomingust kindlasti paljudele tuntud ka muna kujund ning sünnipaigast Hiiumaast inspireeritud tööd kadakate ja kala-motiiviga.

Elisa Huubi on lisandunud Elisa uue originaalsarja ''Valguses ja varjus'' 5. osa. Haarav ja pöördeid täis sari räägib loo Dianast, kes sõidab pisikesse külakesse, et toetada enda surevat tädi Milizat. Diana ei tunne oma tädi ja loo arenedes lahenevad põnevad saladused nii Dianast endast kui ka tema perekonna minevikust. Võib-olla leiab Diana vastuse ka sellele, miks tema senine elu nii sihikindlalt tupikusse jooksnud on. Diana rollis astub üles armastatud näitleja Mirtel Pohla ning teistest rollidest leiab veel mitmeid hinnatud Eesti näitlejaid nagu Indrek Sammul, Epp Eespäev, Saara Nüganen, Karin Rask jpt. Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld.