Ookeani ääres puhkust veetvad kaks paari kahtlustavad, et näiliselt täiusliku maja omanik luurab nende järele. Õige pea muutub nädalalõpureis millekski pahaendeliseks, kui paljastuvad hästi hoitud saladused ja neli vana sõpra näevad üksteist täiesti uues valguses. Dave Franco ("Neetud naabrid","Katastroofikunstik") kõheda ja stiilse debüütpõneviku "Puhkemaja" peaosades on Dan Stevens ja Alison Brie.

John Shaft on küll FBI küberkaitse spetsialist, kuid oma parima sõbra ootamatu surma taga oleva müsteeriumi lahendamiseks läheb mehel vaja oma isa teadmisi. Pigem võõrdunud mees otsustab oma poega siiski aidata ja nii sukeldutakse pea ees Harlemi heroiinimaailma. Selle käigus loodab mees klaarida ka mõningad varasemad arved, nii tööalased kui hoopis isiklikumad.

Huubi on lisandunud mitmeid uusi filme, millega pikkadel pimedatel õhtutel hea aega sisustada. Üheks neist on "Isetu", mis jutustab loo sellest, mis juhtuks siis, kui saaksid aega juurde, aga selle aja eest peab maksma valusat hinda? Psühholoogilises põnevikus uuritakse, mis juhtub, kui võtta teise elu selle nimel, et ise igavesti elada. Teiseks uueks tulijaks on film "Lohutus", kus selgeltnägija John Clancy (vanameister Anthony Hopkins) teeb koostööd FBI eriagendiga, et leida sarimõrvar Charles Ambrose (Colin Farrell). Olles elanud kaks aastat isolatsioonis pärast oma tütre surma, palub tema sõber John FBIst abi sarimõrvari tabamiseks. Kuid selle teeb raskeks fakt, et Ambrose on samuti selgeltnägija ja alati sammukese ees.

: Film "Isetu" -

Elisa Huubi on lisandunud Elisa uue originaalsarja ''Valguses ja varjus'' 6. osa. Haarav ja pöördeid täis sari räägib loo Dianast, kes sõidab pisikesse külakesse, et toetada enda surevat tädi Milizat. Diana ei tunne oma tädi ja loo arenedes lahenevad põnevad saladused nii Dianast endast kui ka tema perekonna minevikust. Võib-olla leiab Diana vastuse ka sellele, miks tema senine elu nii sihikindlalt tupikusse jooksnud on. Diana rollis astub üles armastatud näitleja Mirtel Pohla ning teistest rollidest leiab veel mitmeid hinnatud Eesti näitlejaid nagu Indrek Sammul, Epp Eespäev, Saara Nüganen, Karin Rask jpt. Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld.