Meisterkokk Cheng” (“Mestari Cheng”, 2019)

Muhe soome draamakomöödia, mille lavastas Mika Kaurismäki ("Kolm tarka meest"). Hiljuti lesestunud hiinlane nimega Cheng saabub koos väikese pojaga Soome kolkakülla. Tema eesmärk on üles leida soomlasest sõber, kellega ta kord Shanghais kohtus. Sõpra ta ei leia, ent peagi avastab kohalik kohvikupidaja Sirkka, et Cheng on kokk ja oskab ülimalt hästi süüa teha. Maitsva toidu kaudu saavad kohalikud soomlased Chengi ja ta pojaga headeks sõpradeks, kuid peagi selgub, et kaugete külaliste turistiviisa hakkab kahjuks läbi saama.

“Reis Kreekasse” (“The Trip to Greece”, 2020)

Neljas jagu muhedate reisi- ja toidufilmide sarjast. Koomikutest sõbad Rob Brydon ("Reis Hispaaniasse") ja Steve Coogan ("Stan & Ollie") rändavad sel korral ringi päikeselises Kreekas. Nad parodeerivad filmistaare, lahkavad elu keskseid küsimusi, külastavad vaatamisväärsusi ning joovad ja söövad kõikvõimalikke hõrgutisi, mida Kreekas valmistatakse. Filmi lavastajaks on taaskord Michael Winterbottom ("Tapja minu sees”).

“Kaksikelu” (“Non-fiction”, 2018)

Hõrk prantsuse draamakomöödia, mis kandideeris Veneetsia filmifestivalil Kuldlõvile. Film, mis valmis meisterlavastaja Olivier Assayas'i ("Sils Maria pilved") käe all, viib vaatajad Pariisi kunstiinimeste boheemlaslikku maailma. Raamatukirjastaja Alain keeldub avaldamast kirjanik Léonardi romaani. Samal ajal on Alaini naisel Selenal olnud pikalt salasuhe sama kirjanikuga. Nende armulugu on aga üks kirjaniku uue romaani keskseid teemasid… Teravmeelse suhtefilmi peaosades mängivad prantsuse kino superstaarid Juliette Binoche ("Inglise patsient") ja Guillame Canet ("Upu või uju”).

“Spioon, kes mu hülgas” (“The Spy Who Dumped Me”, 2018)

Märulikomöödia. Audrey (Mila Kunis "Pahad emmed") ja Morgan (Kate McKinnon "Tondipüüdjad") on parimad sõbrannad. Nende rahulik elu keeratakse pea peale, kui Audrey endine kallim, kes mõni aeg tagasi naise maha jättis, välja ilmub, kannul kamp ohtlikke palgamõrvareid. Endalegi üllatuslikult tormavad rahvusvahelise vandenõu keerisesse sattunud sõbrannad tegudele. Neid ootab ees pöörane põgenemisretk täis ohtusid ja ülimalt humoorikaid olukordi. Vaata filmi tasuta.

“Tehisintellekt” (“The Next”, 2020)

FOXi uus põnevusseriaal NEXT on kiirelt arenev ja faktipõhine lugu, mille aluseks on uusimad uuringud tehisintellekti valdkonnas. Sarja peategelane on hiilgavalt tark, kuid paranoiline endine tehnoloogiafirma tegevjuht, kes asub tegema koostööd USA sis-küberjulgeoleku agendi ja tema meekonnaga, et lahendada maailma esimene tehisintellektikriis - saada kontrolli alla isepäine tehisintellekt, kes pidevalt õppides ja netiavarustesse pääsedes tervele inimkonnale ohtlik võib olla. Vaata seriaali FOX NOW äpis.