Rõõmus sõnum kõigile Trolli multifilmi sõpradele - nüüd on Elisa videolaenutuses ka tutt-uus "Trollid 2"! Muusikast ja heast tujust pakatav printsess Popi ning tema pahuravõitu sõber Haru avastavad ühel heal päeval, et maailm on palju kirevam ja lärmakam, kui nad seni ettegi kujutasid. Selgub, et nad pole sugugi ainus trollide hõim. Neid on ühtekokku kuus ning need on pühendatud erinevatele muusikastiilidele: funk, kantri, tekno, klassikaline, pop ja rokk. Sellest viimasest hõimust on asunud sõjaretkele Kuninganna Barb, et hävitada kõik muu muusika peale roki. Selleks, et päästa maailm ja seda täitev muusika, asuvad Popi ja Haru koos külastama kõiki teisi hõime...

Film „Salaaed" jutustab Mary Lennoxist, 10-aastasest Indias rikastele briti vanematele sündinud tüdrukust, kes on vähe armastust tunda saanud. Kui tüdruku vanemad ootamatult surevad, saadetakse ta Inglismaale onu Archibald Craveni juurde Misselthwaite'i mõisasse, mis asub üksildases maakohas. Tema seltsilisteks on seal valvas proua Medlock ja üksainus teenija Martha. Mary hakkab avastama igasugu perekonnasaladusi, eriti pärast seda, kui ta leiab majast oma haiglase nõo Colini, keda hoitakse ühes majatiivas kinni, ja tänu sellele, et ta leiab imelise aia, mis on Misselthwaite'i valdustes luku taga ja unustatud. Kui Mary otsib hulkuvat koera Hectorit, sõbruneb ta aiamüüri ääres kohaliku poisi Dickoniga, kes aitab tal aia ravivõimetega Hectori vigastatud käpa terveks ravida. Kui need kolm elust muserdatud last kokku saavad, ravivad nad üksteist, süvenedes üha sügavamale salaaeda - maagilisse seiklusi täis kohta, mis nende elusid igaveseks muudab.

Filmis "Lola on vastu" on veetlev kirjanik Lola koos oma peigmehe Luke'iga õnnelik. Pulmad on nende pikaajalises suhtes loomulik samm. Vähemalt nii arvab pruut. Aga Luke'il on selles osas hoopis teine arvamus ja ta otsustas selle pulmade eel teatavaks teha. Nüüd on neiu pettunud nii armastuses, seksis kui elus tervikuna! Kuid nutetud silmadega õnnetu neiu välise kesta taga peitub „vapper tinasõdur", kes suudab veel kõigile koha kätte näidata.

Elisa Huubi on jõudnud hinnatud BBC sari ''Järvepealne''. Tegemist on võimsa ja mõtteainet andva looga Oscariga pärjatud stsenaristilt ja režissöörilt Jane Campionilt. "Järvepealne" algab müsteeriumiga: Tui, 12-aastane tüdruk, kõnnib rinnuni Uus-Meremaal Lõunasaarel asuvasse jääkülma järve. Ta on viiendat kuud rase ega avalda, kes on lapse isa. Seejärel ta kaob. Robin Griffin on südi, ent kogenematu uurija, kes kaasatakse juurdlusse. Kui Tui leidmine Robini jaoks üha suuremaks kinnisideeks muutub, hakkab ta vaikselt taipama, et Tui otsimine aitab tal leida iseennast - osa endast, mida ta on hästi varjanud. Taustaks üks imelisemaid ja puutumatumaid maastikke, mis planeedil veel säilinud, on "Järvepealne" võimas ja mõtteainet pakkuv lugu õnneotsingutest ja sellest, kuidas unistus paradiisist tõmbab ligi selle sünget kaksikut: langust. Suurepärase sarja osades on Elisabeth Moss, David Wenham, Peter Mullan ja Holly Hunter.

Elisa Huubist leiab lisaks veel mitmeid armastatud BBC sarju - teenusega saab tutvuda: www.elisa.ee/huub