"Supilinna Salaselts" on põnev kogupereseiklus, mis leiab aset suvises Tartus. Mari, Sadu, Olav ja Anton on neli Supilinna last, kelle rõõmus argipäev pööratakse pea peale, kui nende kodulinna tabab salapärane mürgitus, mis pooled linna täiskasvanud lasteks muudab. Lastel on lahenduse leidmiseks aega vaid 48 tundi. Algab peadpööritav seiklus, mis viib lapsed kõige ootamatumatesse paikadesse nii maa peal kui ka maa all. Praeguse kodulinna kõrval õpivad nad tundma ühte teist, aastatetagust Tartut, teejuhiks Mari vanaisa käest saadud märkmik salapäraste vihjetega.

Filmis "Staten Island'i kuningas" on peategelaseks Scott, kes kaotas oma isa 7-aastaselt, kuid pole sellest kunagi üle saanud. Olles nüüd 20-aastane, elab noormees endiselt kodus, suitsetab kanepit ja veedab päevi oma semude seltsis. Kuid kui ta ambitsioonikas noorem õde suundub ülikooli ja ema leiab endale uue tuletõrjujast kallima, peab Scott oma leinast üle saama ja leidma viisi, kuidas oma elu taas elama hakata..."

Edukas kirjanik Veronica Henley satub kohutavasse reaalsusesse lõksu ja peab keerulise mõistatuse lahendama, enne kui on hilja. "Antebellum: Väljavalitu" on hirmuäratav uus õuduspõnevik, mille produtsent on toonud ekraanidele tuntud filmid "Kao ära" ja "Meie". Filmi lavastas filmimaailma uus põnev tandem Gerard Bush ja Christopher Renz (Bush+Renz).