Diego Maradona" (2019)

Dokumentaalfilm, mis on kokku monteeritud enam kui 500 tunnist seni avalikkuse eest varjul olnud materjalist. Aastal 1984 saabus argentiinlasest jalgpalligeenius Diego Maradona Napolisse suurima tasu eest, mida ükski klubi kunagi mängija eest maksnud oli. Mees sooritas mänguväljakul imesid, kuid tema elu väljaspool palliplatsi osutus pöörasemaks ja skandaalsemaks kui eales oodata oleks osatud. See on unustamatu lugu meeletust andest, hiilgusest, meeleheitest, reetmisest, korruptsioonist ja ka lunastusest. Filmi režissöör on tunnustatud dokumentalist Asif Kapadia.

"Piimahambad" ("Babyteeth", 2019)

Veneetsia filmifestivalil Kuldlõvile kandideerinud ja hulga rahvusvaheliste preemiatega auhinnatud südamlik draamakomöödia. Teismeline neiu nimega Milla elab koos oma ema ja isaga. Kahjuks on tal ränk ravimatu haigus. Siiski toob ta ellu rõõmu esimene suur armumine. Tema vanemate suureks ehmatuseks on peigmehe näol tegu aga tüdrukust kõvasti vanema kutiga, kes tegeleb narkoäriga. Ema ja isa on lapse õnne nimel sunnitud nii mõnestki kasvatuslikust põhimõttest ja senisest veendumusest taganema... Osades Eliza Scanlen ("Väikesed naised"), Ben Mendelsohn ("Rogue One: Tähesõdade lugu") jt.

"Oli kord üks mets" ("Once Upon a Forest", 2013)

Dokumentaalfilm, mis viib vaatajad sõna otseses mõttes metsa. Film valmis kuulsa prantsuse dokumentaalfilmide režissööri Luc Jaquet' ("Pingviinide marss") käe all. "Oli kord üks mets" juhatab vaatajad planeet Maa "kopsude" juurde ehk sügavasse vihmametsa. Film võimaldab publikul vahetult osa saada ühest looduse imest - vihmametsa kasvamisest. Troopilise džungli sügavused on erakordselt huvitavad ja kaunid ning nende paikade olulisust kogu planeedi ökosüsteemi säilimise vaatevinklist on raske alahinnata... Film on dubleeritud - Eestikeelset teksti loeb LEMBIT ULFSAK!