1. "Vseviov" (2020)

"Vseviov" on portreefilm Eesti Kunstiakadeemia emeriitprofessorist, tudengite lemmikõppejõust ja rahva poolt armastatud raadiohäälest, kes on suutnud ka kõige kuivemad ajaloosündmused müstiliste lugudena kuulajate hinge valada. Davidi jutustatud ajalugu ongi aja lugu – mõttevool, milles lugu ja aeg põimuvad, näitamaks üksikute hetkede suuremat tähendust. Davidi ümber ja sees voolav aeg ei peatu ka tema sündmusterohkel sünnipäeval, mille vaatajatena lugu loo kaupa kaasa teeme.

2. "Galaktika väravavaht"

("Вратарь Галактики", 2020 )Vene ulmemärul. Aastaks 2070 on Maal kõik muutunud. Kliima on pea peale pööratud, kosmoses toimuvad tähtede sõjad, Kuu on hävitatud. Inimkonna elu keskmes on taevas toimuvale spordialale – kosmopallile – kaasa elamine. Filmi peategelane on üleloomulike võimetega noormees nimega Anton. Selgub, et tänu oma erilistele annetele on ta edukas kosmopallis. Kuid peagi pole noormehe kätes mitte üksnes mängu võitmine, vaid terve inimkonna saatus.

3. "Biidid"

("Beats, 2019) Auhinnatud krimikomöödia. Šotimaal võetakse aastal 1994 vastu seadus, mis keelab kogu Ühendkuningriigis reivide toimumise. Muusikafännidest noorukid Johnno ja Spanner on parimad sõbrad. Neid ootab ees viimane öö enne kui elu nad eri suundadesse laiali viib. Kutid võtavad koos ette metsiku teekonna illegaalsele reivile. See on öö täis muusikat, anarhiat, vabadust ja vastandumist ühiskondlikele normidele, mida nad iialgi ei unusta.