Wright jagas fännidele Youtube'i videot, millest peegeldusid selgelt vaktsineerimisvastased maailmavaated, vahendab Fox News. Fännides tekitas selliste seisukohtade levitamine aga tohutut pahameelt.

"Kõigil on õigus oma arvamusele, aga kui soovid inimeste teadlikkust millegi suhtes tõsta, siis pead ka ise piisavalt informeeritud olema. Et milleski üldse kahelda, tuleb esmalt teha taustatööd," pahandas üks.

Wright ei jätnud aga fännide postitusi märkamata ning hakkas oma otsust selgitama. "Ma mõistan täielikult, mida silmas peate. Olen suhelnud ka mitmete erinevate arstide ja teadlastega, kelle artikleid ja videoid on põhjendamatult ära kustutatud. Kas ma ikka eksin, kui usaldusväärsuses kahtlen," jäi Wright endale kindlaks.

"Sa jagad postitust, milles rõhutad, et teaduslikult on õige pärida, mida vaktsiin sisaldab ja mida sa oma kehasse süstida lased. Samas ei küsi sa neid küsimusi juba olemasolevate vaktsiinide kohta. Mis seisukohta sa nüüd siis täpsemalt esindada soovid? Lõpeta oma jälgijate ohtu seadmine," oli ka teine staariga kriitiline.

Tänaseks on postitus kustutatud. "Minu eesmärk ei olnud kellelegi liiga teha. Minu ainus sõnum selle video jagamisega oli see, et ma muretsen, mida oma kehadesse süstida laseme," selgitas Wright.

Filmis "Must Panter" kehastas Wright Shurit, T'Challa õde.