1. Tim Allen

"Jõulumees" peategelast, jõuluvana, kehastas toona tohutu tähelennu teinud Tim Allen. 90ndad olid talle suurepärane aeg. Lisaks "Jõulumehe" mitmele osale tegi ta hiilgavad etteasted ka filmides "Toy Story", "Home Improvement", "These Guys", "Wild Hogs" ja "The Shaggy Dog".

24 aastat hiljem on Tim endiselt Hollywoodi üks suurimaid nimesid. Viimane "Jõulumehe" osa valmis 2006. aastal. Peale seda on Tim saanud tuntuks ka kui suurepärane komöödiasarja näitleja telesarjast "Last Man Standing".

2. Judge Reinhold

Filmi "Jõulumees" esimeseks osaks oli Judge Reinhold Hollywoodis juba päris suur staar. 80ndate lõpus osales ta menufilmides "Gremlins", "Beverly Hills Cop" ja "Trying Times".

Tänaseks 61-aastane Judge on möödunud aastatega oma karjääriredelil veelgi enam tõusnud, samas võrreldes maailmakuulsate staaridega jääb ta nüüd siiski rohkem tagaplaane. Eriti toimekas oli Judge'l 2017. aasta, kui osales filmides "Four Christmases and a Wedding", "Bad Grandmas" ja "Highly Functional".

3. Wendy Crewson

Täpselt nagu Judge, oli ka Wendy tänud 80ndatel tehtud rollidele juba suur Hollywoodi staar, kui "Jõulumehe" meeskonnaga liitus. Kõige rohkem oli ta tuntud filmidest "Hard Copy", "Tanner '88" ja "Studio 5-B".

Peale "Jõulumehe" viimast osa on Wendy väsimatult tööd teinud. Kuigi filmides näeb teda üsna vähe, siis nüüd on ta põhiline tööpõld hoolis telesaadetes. Neist tuntumad on "ReGenesis", "The Bridge", "CSI: Crime Scene Investigation" ja 2Saving Hope".

4. Eric Lloyd

Imearmas väike Charlie sulatas kõigi südamed üle maailma, kui "Jõulumees" esimest korda ekraanidele jõudis. Kuigi ta oli siis veel vaid 8-aastane, oli Eric selleks hetkeks osalenud juba nii mõneski teises filmis. Näiteks "Sunny's Deliverance", "Laurie Hill" ja " The Wonder Years".

Tänaseks pole Ericut mõtet punasel vaibal väga oodata. Ilmselt seetõttu, et nüüd töötab ta peamiselt kaamera taga. Nagu ta oma isiklikult veebilehel kirjeldab, siis teenib ta täna leiba režissööri, toimetaja, heliinseneri ja produtsendina.

5. David Krumholtz

Peale 1994. aastal tehtud rolli päkapikk Bernardina hakkas näitlejal tööpakkumisi sisse tulema uksest ja aknast. Nüüdseks 40aastane staar on saavutanud juba märkimisväärselt palju. Tema kõige hiljutisemad rollid on olnud telesarjades " Living Biblically", "The Deuce" ja "All Hail King Julien".