Hijuti esitas tundmatuks jäänud kasutaja Redditis küsimuse, et kõik saate läbinud inimesed ütleks ausalt, kuidas kodud tänaseni vastu on pidanud. Postitus kasvas kiiresti populaarseks ning peagi oli oma kirjeldusega vastanud juba päris mitu tõsielusaate läbinud perekonda, vahendab Buzzfeed.

1. Lapsepõlve magamistuba

Üks kasutajatest selgitas, et oli veel päris väike laps, kui läbi telesaate tema magamistoale täiesti uus hingamine anti. "See oli üks neist saadetest, kus nad teevad tervest majast kolm ruumi korda. Minu tuba oli üks neist. Peale muutust nägi see nii ilus välja. Nad andsid mu toale välimuse justkui oleks see tõeline haldjamets, mille laest tähed alla rippusid. See pidas aga kohutavalt vähe vastu. Kõik seinale kinnitatud puud kukkusid ruttu maha ning juba varsti nägi tuba päris halb välja. Vähemalt oli filmida lõbus," meenutas kasutaja teistele.

2. Kleeplint ja klammerdaja

Teisel vastajal läbis totaalse muutumise parima sõbra kodu. "Need kolm nädalat oli tõeliselt intensiivne võtteperiood. Tulemus nägi kaameras lihtsalt vapustav välja. Tegelikult oli kogu maja kokku pandud vaid klammerdaja ja kleeplindiga. Peale telesaadet võttis parim sõber end tervelt kaheks nädalaks töölt vabaks, et kodus kõik korralikult üle ehitada."

3. Tõeline karuteene

Postitusele vastanud kasutaja omab firmat, mille poole on tema sõnul korduvalt pöördunud mitmed koduomanikud, kelle majast on telesarja "Property Brothers" meeskond läbi käinud. Nimelt oli telesari filmitud täpselt nii, et tõeliseid probleemkohti polnud näha. Peale oma minimaalset panust aga pakiti asjad kokku ja lihtsalt lahkuti. Et aga töö terviklik oli, siis pidid nad oma firmaga kõik kapid ja tööpinnad eraldi korda tegema.

4. Sa said selle tasuta, tee ise korda

Väikelinnades liiguvad jutud meeletu kiirusega. Just nii läks levima ka kord, kui "Extreme Makeover: Home Edition" ühe rahalistes probleemides perekonna kodu korda aitas teha. "Kogu töö võttis aega vaid nädala ning ehitati isegi öösiti külma ja vihmaga. Kahjuks oli töö aga niivõrd lohakas, et hiljem esines probleeme omajagu. Kui ta siis telemeeskonna poole pöördus, et murekohad korda tehtaks, sai vastuseks karmi nähvatuse. "Sa said selle tasuta, tee vead ise korda."

5. Rõõmu vaid korraks

Kodude totaalsed muutumised olid äärmiselt populaarsed 90ndate lõpus ja uue sajandi alguses, kui pea igas episoodis valmistatu suur ja uhke maja mõnele mitme lapsega lesele või ootamatult hädasse jäänud perekonnale. Rõõmu neile aga kauaks ei jagunud, sest suure majaga kaasnesid ka suuremad maksud, mida peagi enam tasuda ei saanud. Ei läinud kaua, kui äsja meeletut rõõmu tundnud koduomanikud oma uhke villa hoopis maha pidid müüma.

6. Peaasi, et kaameras ilus on

Postitusele vastas veel üks kasutaja, kes ise hoopis kodude remondimeeskonnas oli. Nimelt oli nende ülesandeks plaatida vannituba. Koduomanikud valisid oma vannituppa välja ilusad marmorist kivid, mille paigaldamisel otsustas saate produtsent, et tulemus näeb ilusam välja ilma vuukideta. Muidugi olid plaadid ruttu peale filmimist katki ning firma pidi minema ja kogu vannitoa odavate ja koledamate plaatidega taas üle tegema.

7. Tuled kustu ja stuudio kokku

Järgmine kommentaator jagas teistega oma õe kogemust, kes varsti peale kaamerate lahkumist kõik ise üle tegi. Nimelt tehti saates "korda" tema magamistuba, mille uueks teemaks sai "Araabia öö". Kogu sisutuse võttis ta juba järgmise kuu jooksul maha. "Laest oli maha võetud isegi ventilaator, mille õde ise tagasi pidi panema."