"Kinoveebi Jututoa" 89. saates arutavad Ragnar, Henryk ja Raiko nende filmide ja seriaalide üle, mida on nad vahepeal koduste vahendite (Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+ jne) abil vaadanud.

Seejärel anname hinnangud värskete kinofilmidele "Ankeet" ja "Aja piir" ning räägime Forum Cinemas kinoklassika raames linastuvast Michael Manni klassikalisest filmist "Pinge".

Saate viimases osas jagatakse koduseid filmi - ja seriaalisoovitusi.

Sisukord:

0:00 Mis filme ja seriaale oleme kodus vaadanud? (Undergods, The Call, Don’t Listen, Sound of Metal, Ari Eldjárn: Pardon My Icelandic, Alien Worlds, Star Trek, Mandalorian, Solar Opposites, The Flight Attendant, Helstrom, Shetland, Dinner in America, Spectral).

1:43:06 Anname hinnangud värskete kinofilmidele "Ankeet" ja "Aja piir" ning räägime Forum Cinemas Kinoklassika raames linastuvast Michael Manni klassikalisest filmist "Pinge".

2:03:39 Filmiuudised meilt ja mujalt

- 2:03:45 Wonder Woman 1984, Warner Bros. paneb kõik oma filmid internetti.
- 2:16:42 "Sõrmuste isand" ja "Kääbik" jõudsid 4K Ultra HD Bluray peale.
- 2:21:50 "Troonide mängu" lisaseriaal läheb järgmisel aastal võttesse.

2:26:11 Nädala filmi - ja seriaalisoovitused.

Kui sul tekkisid küsimused ja kommentaarid, siis saad need jätta meile siin: rrnovod@gmail.com või Kinoveeb.ee Facebookis.

Kõik saated on leitavad ka Delfi Taskus, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud ja kõikides teistes podcasti rakendustes.

1x
00:00