1. "Marriage Story" (2019)

Filmi keskmes jälgitakse ühte lavastajat, kelle abielu oma kalli naisega justkui tükk tüki haaval laiali laguneb. Filmi peasoa mängib Scarlett Johansson.

2. "Avengers: Infinity War" (2018)

Tegu on 2012. aastal alguse saanud filmiseeria 3. osaga. Film jälgib maailma kõige võimsamaid superkangelasi, kui nad annavad endast parima, et Thanos alistada.

3. "12 Years a Slave" (2013)

Film põhineb Solomon Northupi 1853. aasta mälestustel, kes lubamatult rööviti ja orjana maha müüdi. On kindel, et vaatajad saavad naerda, nutta, vihastada ja rõõmustada.

4. "Orphan" (2009)

Tegu on õudusfilmiga, mille kurjategija on Eestist pärit. Filmi keskmes on väike perekond, kes otsustab omale veel ühe lapse adopteerida. Ootamatult hakkavad esile tulema lapse väga omapärased loomujooned ning selgub, et tegu pole sugugi väikse vaese vanemateta lapsega.

5. "Interstellar" (2014)

Tegu on üüratult pika filmiga, mis on nii huvitav, et pool päeva möödub lausa linnulennul. Filmis on astronautidel kohustus leida inimkonnale uus kodu, et surev maailm kõiki inimesi endaga kaasa ei kisuks.

6. "Batman: The Dark Knight" (2008)

Tegu on Christopher Nolani Batmani triloogia kolmanda osaga, milles käsitletakse teravalt Jokeri lugu. Batmani ülesandeks on ta kinni nabida ning tehtud kuritegude eest vastutama panna.

7. "True Romance" (1993)

Film põhineb Tarantino kirjutatud käsikirjal, mille ta 80ndate keskpaigas avalikustas ning nimetas pealkirjaga "Open Road". Kuigi pealkirjast võiks eeldada, et tegu on magusa linateosega, mis suisa nõretab romantikast, siis tegelikul ei ole filmist puudu ka Tarantinole omased relvad ja kavalad naljad.

8. "Forrest Gump" (1994)

Tom Hanks kehastab peategelast, kes ei hiilga just eriti terava mõistusega, kuid otsustab siiski sõjaväega liituda. Muidugi liitub Gumpi eluga peagi ka see üks ja eriline naine, kellel kahjuks aga ainult kurvad uudised on.

9. "Pretty Woman" (1990)

Filmi keskmes on Hollywoodis elav prostituut Vivian Ward, kelle palkab enda saatjaks üks rikkamaid ärimehi. Ajaga saavad nad aga lähedasemaks ning tekivad isegi romantilised tunded.

10. "Notting Hill" (1999)

Film räägib loo Londonis elavast raamatupoe müüjast ja USA filmistaarist, kes puhtalt juhuse tõttu kohtuvad ning endalegi ootamatult üha rohkem suhtlema jäävad. Muidugi tekivad nende vahel tunded, kuid üksteise elukorraldusega on keeruline harjuda.