UUED TULIJAD

"Hõbedased uisud" - On 1899. aasta lõpp. Maailm seisab oluliste ajalooliste sündmuste lävel. Enne sajandivahetust on maailma üks kaunimaid linnu – Peterburi, täis pühade-eelsest sagimist. Matvei (Fjodor Fedotov) on laternasüütaja poeg, kes veedab suurema osa oma ajast linnatänavatel, kannatades puudust ja nälga. Mis Matveiga toimuma hakkab, seda loe täpsemalt SIIT.

"Lahutusklubi" - Ben on olnud viis aastat õnnelikus abielus, kuni ühel päeval saab ta suure alanduse ja valu osaks. Tema kallis naine petab teda ning lausa avalikult! Ben langeb masendusse ja proovib eluga edasi minna. Juhuse tahtel kohtub ta rikka sõbraga, kelle palee-laadne kodu muudetakse kõikide lahutatute klubiks. Mis seal toimuma hakkab, sellest saad täpsemalt teada SIIT.

"Kallid seltsimehed!" - Linna parteikomitee liige Ljudmilla on eeskujulik Nõukogude kodanik, kes usub kommunistlikku tulevikku ja mõistab hukka hinnatõusu üle protestivad tehasetöölised. Kui tema tütar veresaunaks muutunud streigis kadunuks jääb, variseb naise maailm kokku. Millesse enam uskuda, kui omad tapavad omasid ja ideaalid on purustatud? Loe pikemalt SIIT.

KUUFILM

Detsembri Kuufilm on kauaoodatud järjelugu, suurejooneline seiklusfilm "WONDER WOMAN 1984". Esilinastused Sinu kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Centrum toimuvad alates 16. detsembrist. Loe täpsemalt SIIT!

Kuufilmi esilinastus toimub 17. detsembril kell 18.15 Coca-Cola Plaza iSENSE saalis.

KINOKLASSIKA

Detsembri kinoklassika on Robert de Niro ja Al Pacino 1995. aasta pingeline põnevik “PINGE” (Heat). Linastused toimuvad Coca-Cola Plazas kõigil detsembri kolmapäevadel välja arvatud 23. detsembril. Loe täpsemalt SIIT!

KINO EKSKLUSIIV

Kino Eksklusiiv on eriline sündmus kinosõbrale, kellele meeldivad uued filmid ja eksklusiivsed kingitused! Järgmine suurejooneline sündmus toimub suure seiklusfilmiga "WONDER WOMAN 1984" 16. detsembril kell 20.00 Coca-Cola Plaza iSENSE saalis. Uksed avame kell 19.30 ning auhinnaloos ja film algavad kell 20.00. Loe täpsemalt SIIT!

FILMIGURU

TV3 Play ja Forum Cinemas toovad teieni FILMIGURU, ürituste sarja, mis sobib just noortele kinosõpradele. Järgmine kinosündmus toimub ulmepõnevikuga “LAULULIND” 18. detsembril kell 18.00 Coca-Cola Plaza 2. saalis. Uksed avame kell 17.30 ning auhinnaloos ja film algavad kell 18.00. Loe täpsemalt SIIT!

VILJANDI KOGUKONNAKINO:

Kogukonnakino on Viljandi väärtfilmihuviliste poolt algatatud ettevõtmine, mis toob vaatajateni iga esmaspäeva õhtul väärtfilme ning kinoklassikat kogu maailmast. Järgmiseks eriseansiks on "MÕMMIK BRIGSBY“ . Film linastub Viljandi Kogukonnakino eriürituse raames 14. detsembril Viljandi kinos Centrum kell 19.00. Seansile eelneb Kinokool kultuuriajakirjaniku ja filmisõbra Valner Valme kureerimisel. Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta. Loe täpsemalt SIIT!

MOSKVA SUURE TEATRI BALLETT 2020-2021

Sellel sügisel saab näha kolme Moskvas salvestatud otseülekannet. Armastus ja lummus on põhiliseks elemendiks MOSKVA SUURE TEATRI BALLETT 2020-2021 hooaja esimese osale. Aasta lõpus vallutab kinoekraanid „Pähklipureja“ vastupandamatu maagia üheskoos Tšaikovski imelise muusikaga. Loe täpsemalt SIIT!

METROPOLITAN OPERA SÜGISHOOEG 2020

Kõigis Forum Cinemas kinodes on võimalik nautida Metropolitan Opera auhinnatud otseülekannete sarjas etendunud kõige armastatumaid ja populaarsemaid oopereid, mille toob meieni sügisene eriprogramm METROPOLITAN OPERA SÜGISHOOEG 2020. Näitamisele tulevad veel Giuseppe Verdi „Trubaduur“ ja Puccini „Turandot“. Loe täpsemalt SIIT!

LONDON NATIONAL THEATRE

London National Theatre toob teatrisõpradeni üle maailma ülekandeid suurepärastest etendustest Londoni lavalaudadelt. LONDON NATIONAL THEATRE etenduste seeria selles aastanumbris tuleb näitamisele veel Ian McKelleni “Kuningas Lear”. Loe täpsemalt SIIT! Eestis saab etendusi näha Sinu kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Centrum.

YUNG LEAN: IN MY HEAD

Noore rahvusvahelise hip-hop staari Yung Leani kauaoodatud muusikalise dokumentaalfilmi "Yung Lean: In My Head" lisaseanss toimub 12. detsembril Coca-Cola Plazas! Loe täpsemalt SIIT!

CONCERTO: A BEETHOVEN JOURNEY

Maailma suurima helilooja Ludwig van Beethoveni 250. sünniaastapäevaks toome kinoekraanidele erakordse kontsertfilmi "Concerto: A Beethoven Journey". 17. detsembril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan. Loe täpsemalt SIIT!