Selgub, et uue jõulufilmi "Christmas on the Square" võtteplatsil suutis Dolly Parton noore lapsstaare elu päästa, jäädes seejuures ise rahulikuks ja lõbusaks, vahendab Independent.

Hiljuti antud intervjuus rääkis üheksa-aastane tantsija Tali Hill, et üks võte oli just lõppenud ning ta suunati oma algpositsiooni tagasi, kui juhtus midagi täiesti ootamatut. "Üks sõiduk hakkas liikuma ja ma parasjagu jalutasin seal, kui järsku keegi haaras minust selja tagant kinni ja tõmbas mu tagasi. Vaatasin üles ja sain aru, et see oli Dolly Parton," kirjeldas laps värvikalt.

Hill, kes enda sõnul oli täiesti keeletuks jahmunud mäletab, et Parton viskas olukorra üle nalja. "No ma olen ju ingel," vihjas lauljanna enda kehastatud tegelasele.

"PArton kallistas mind ja paitas ning ütles, et ta päästis mu elu. Ema hakkas nutma ja nõustus temaga," meenutab Hill, millega olukord lõppes.

"Christmas on the Square" läks Netflixis avalikuks juba 22. novembril. Lisaks Partonile näeb filmis veel Christine Baranskit, Jenifer Lewisit, Treat Williamsit, Josh Segarrat ja Mary Lane Haskelli.