1. "Helmut Newton: Halvad ja ilusad" ("Helmut Newton: The Bad and the Beautiful", 2020)

Dokumentaalfilm kuulsa fotograafi Helmut Newtoni elust ja loomingust. Juudi juurtega mees põgenes enne sõda natsi-Saksamaalt, rändas mööda ilma ringi ja kohtus Austraalias oma tulevase abikaasaga. 1970. aastatel algas Newtoni tõus fotomaailma tippu. Tema loodud moe- ja reklaamfotod olid erootilised, naljakad, elegantsed ja skandaalsed. Filmis meenutavad fotograafi tema muusad Grace Jones, Charlotte Rampling, Isabella Rossellini jt, samuti sisaldab see ohtralt haruldasi arhiivikaadreid ja intervjuusid Newtoni endaga. Film valmis staarfotograafi 100. sünniaastapäevaks.

2. "Lõvi" ("Lion", 2016)

Kuuele Oscarile kandideerinud draama, mille sündmused on ainest saanud tõsielust. Filmi peategelane on Saroo, 5-aastane India poisike. Ta jääb tühjas rongis magama ja ärkab oma kodust 1500 kilomeetri kauguselt. Kuna laps on liiga väike aru saamaks kus ta on, satub ta lastekodusse. Sealt omakorda lapsendatakse ta uude perekonda. Täiskasvanuna tajub Saroo oma hinges aga tühjust ning ta asub üksikute lapsepõlve mälupiltide põhjal oma kunagist kodu ja perekonda otsima. Osades Dev Patel ("Rentslimiljonär"), Nicole Kidman ("Moulin Rouge!"), Rooney Mara ("Sotsiaalvõrgustik") jt.

3. Turniir

Inspira telekanalis näeb pühapäeval 13.12 kell 12:00 Telia Open on Counter Strike Global Offensive e-spordi turniiri, mis leiab aset vahemikus 17.11-20.12. Iga nädal võtavad mõõtu mitmed võistkonnad ning selgub nädala võitja. Nädala võitjad kohtuvad omavahel finaalturniiril, mis leiab aset Telia Openi viimasel nädalal. Auhinna fond on väärtusega 5000 EUR. Jälgi ülekandeid teisipäeviti kell 18:00 ja pühapäeviti kell 12:00.