Fisher avalikustas oma sotsiaalmeedias, et 2017. aastal filmitud "Õigluse liiga" võtteplatsil käitus režissöör Joss Whedon näitlejatega täiesti lubamatult. Postitusest sai alguse pikk sõnasõda staari ja Warner Bros. esindajatega, mille tulemusel otsustas firma ülemfirma WarnerMedia võtteplatsil toimunut täpsemalt uurima hakata, vahendab The Hollywood Reporter. Nüüd teatasid WarnerMedia esindajad, et on uurimisega viimaks lõpule jõudnud.

"WarnerMedia uuring seoses "Õigluse liiga" võttemeeskonnaga on lõppenud ja vajalikud parandavad meetmed töösse antud," seisab lühidalt firma esindajate jagatud teadaandes.

Kohe varsti peale seda jaga oma teadet ka Fisher ise, kelle sõnul ei ole asi justkui sugugi lõpetatud. "Endisel on palju vestluseid, mida on vaja pidada, ja lahendusi, mida on vaja leida. Tänan kõiki, kes on mind sellel teel julgustanud ja toetanud, me oleme õigel sihil."

Fisheri algsete süüdistuste kohaselt oli Whedon näitlejatega vägivaldselt käitunud. Vaid loetud kuud peale uurimise algust keeldus näitleja aga Warner Bros. sõnul nendega koostööd tegemast ning hakkas ka iseenda väidetest taganema. Peagi liitus tüliga aga ka Jason Momoa, kes Fisheri sõnadele igati toetust avaldas.