IMAXi juht Rich Gelfond leiab, et kuigi WarnerMedia otsus võib olla kasulik nende partneritele, siis suured režissöörid oma toodangu sellist esitlemist ei eelista, vahendab Movieweb.

"Ma ei usu, et WarnerMedia otsust ümbritsev diskussioon on torm, mis päeva või paariga ära vajub. Ma pigem arvan, et see on suur probleem, mis saab rohkem tähelepanu, kui asjaosalised alguses ise arvasid. Nende otsus tuli suuresti vähestest teadmistest, kuidas filminduses asjad tegelikult toimivad. Kui inimesed teevad filme, siis see on erinev televisiooni toodetud sisust. Suured režissöörid nagu Christopher Nolan, Denis Villeneuve või Patty Jenkins panevad oma filme kokku kujutledes neid suurtel ekraanidel, koos vastava heli ja valgustusega. Nad räägivad lugu ühel kindlal viisil ja see ei mugandu eriti hästi väikestele kodustele ekraanidele," selgitab Gelfond.

Gelfond on kindel, et kui kinod ühel hetkel tagasi tulevad, siis WarnerMedia kahetseb oma otsust, sest jäi ilma kõikidest vaatajast sõltuvast tuludest, mida suuremad filmid meeletult koguda oleks saanud. "Ma ei mõista, miks nad loobusid n-ö piletimüügist tulevast tulust. See pole lihtsalt loogiline. Kui kinod tagasi tulevad, mida nad kindlast eriti võimsalt peagi teevad, siis ma arvan, et nad vaatavad oma numbreid ja mõistavad, et see pole loogiline. Nad hakkavad oma otsuseid veel muutma, eriti hiljem tulevate filmidega nagu "Suicide Squad"."