1."The Fourth Kind"

Oled alati mõelnud, kas maavälised olendid eksisteerivad? Palun väga, see pseudodokumentaal veenab sind, et kahelda pole mõtet. Dr Abigail Emily Tyler kasutab oma patsientide peal hüpnoosi, et uuendada nende mälus kohti, kus nad on tulnukate poolt mõjutatud.

2."Ex Machina"

Noor programmeerija Caleb kohtub tehisintellekt Avaga, keda ta on sunnitud saladuskatte all uurima, selgitades välja, kui iseseisev ja arenemisvõimeline konstrueeritud tegelane siiski on. Kas temas on ka midagi inimlikku? Pinge püsib terve filmi vältel ning lõpuks hakkad kahtlema selles, kellel on millised motiivid.

3."Suletud saar"

Leonardo di Caprio kehastatav detektiiv saabub saarele, kus hoitakse kinni psüühiliste vaevustega inimesi. Tema ülesandeks on leida üles põgenenud haige. Peategelases võtavad maad kahtlused, et tema saarele sattumine võib olla hoopis radikaalseid, isegi ebaeetilisi, ebaseaduslikke ning kuritahtlikke ravimeetodeid kasutavate haiglatohtrite väärastunud plaan. Viimaks kahtleb mees juba kõiges.

4."Kaklusklubi"

Unetus on hirmus asi, mis pikemaajaliselt pöörab sassi kogu psüühika. Filmi peategelane Edward Nortoni kehastuses asub otsima abi insomnia vastu ning kohtub salapärase seebimeistriga, keda mängib Brad Pitt. Üheskoos loodud kaklusklubi pole aga sugugi see, millena see algselt välja paistab.

5."WALL-E"

Animafilm jutustab robotist nimega WALL·E, kes on loodud koristama inimestest hüljatud maakera tuleviku jaoks ning kelle inimesed on planeedilt lahkudes kogemata unustanud välja lülitada. Ühel päeval armub ta valgesse robotisse EVE-i, kes on saadetud Maale, et leida taimi või nende algeid. Teise robotisse kiindunud WALL·E järgneb EVE-ile kosmosesse inimeste kosmoselaeva, kus viimased on juba 700 aastat oodanud Maale tagasi pöördumise võimalust.