"Avenüü 5" ("Avenue 5", 2020)

Selle komöödiaseriaali huumor on must ja piiritu, nagu kosmos, kuhu peategelased on vastu oma tahtmist pikemaks ajaks lõksu jäänud. Algselt paar nädalat kestma pidanud luksuslik kosmosekruiis venib kolme aasta pikkuseks. Ajapikku selgub, et neurootiline kapten Hugh Laurie ("House"), polegi tegelikult päris kapten, vaid hoopis näitleja, läheb lahti tõeline kosmosepaanika. Vaata seriaali HBO äpis.

"Suur" ("The Great", 2020)

Mingil määral ajalool põhinev satiiriline komöödiasari Katariina Suurest, kellest sai kõige kauem troonil püsinud naisvalitseja Venemaa ajaloos. Tegemist on väga tänapäevase looga minevikust. Vaata seriaali HBO äpis.

"McMiljonid" ("McMillions", 2020)

Aastatel 1989-2001 pettis kuritegelik geenius Onu Jerry McDonaldsi ülipopulaarse Monopoli reklaammänguga välja miljoneid dollareid, maju ja autosid. Rikastusid nii Jerry lähikondlased, kui nii mõnedki teised, kes nõustusid petuskeemis kaasa lööma. Asjast haisu ninna saanud FBI seadis üles peene lõksu, väites valevõitjatele, et neist vändatakse telesaadet, kogudes aga tegelikult süüdlaste vastu tõendeid. Seriaalis on kasutusel ka osa FBI poolt filmitud materjalist. Vaata seriaali HBO äpis.

"Vanne" ("The Vow", 2020)

HBO unikaalne dokumentaalseriaal NXIVM nimelisest organisatsioonist, mida juhib salapärane Keith Rainiere ja mille liikmete hulgas on mitmeid tuntud Hollywoody telestaare ja ärihaisid. Pealtnäha tegeleb see rühmitus inimeste harimise ja aitamisega, pakkudes oma jüngritele erinevaid koolitusprogramme ja töörühmasid. Filmitegijad on nähtust isegi nii vaimustuses, et astuvad ka ise organisatsiooni liikmeteks ja värbavad ka oma tuttavaid. Ajapikku koorub välja esmalt uskumatuna näiv tõde, mille hulka kuulub ajupesu, seksuaalne ärakasutamine, liikmete märgistamine ja juba niigi salapärase organisatsiooni sees peituv veel salajasem püramiidskeemi laadne grupp, mis koosneb orjadest ja peremeestest. Kuna filmitegijad olid algselt ise NXIVM'i filosoofiast vaimustunud, siis oli neil salaorganisatsiooni sees unikaalne ligipääs kõigele mis toimus - algsest ülistusfilmist oma suurele juhile, sai aga hoopis ülipõnev lugu organisatsiooni langusest.