Sarja režissööri Jenna Bansiga oleme varem tuttavad seriaalidest nagu "Grey Anatoomia" ja "Scandal". Seekordses sarjas on tegu heade tüdrukutega, kelle puhul jagub intriigi palju ja see paneb vaatajaid järgmist hooaega juurde nõudma. Sarja läbivad teemad on raha, vargus, ebaõiglus ja petmine.

"Good Girls" räägib loo kolmest koduperenaisest, Bethist (Christina Hendricks), tema õest Anniest (Mae Whitman) ja Rubyst (Retta), kellel on erinevad probleemid, kuid sama lahendus: raha. Seetõttu otsustavad nad toidupoodi röövida ja sealse seifi tühjaks teha. Mida nad ei oska ette arvata, on see, et kuigi röövimine õnnestub, otsib neid taga pahade poiste gäng, kes raha endale hakkab nõudma. Kuna raha ära andmine ei ole valikuvõimalus ja hetkel on kaalul naiste elud, siis hakkavad koduperenaised poistegängi jaoks tööle, et võlg tasa teenida. Siit algabki mäng, mille käigus koduperenaised sisenevad üha sügavamale ohtlikku kriminaalsesse maailma, kus lootus väljapääsule jääb üha kaugemale.

Mis kindlasti vaatajaid külmaks ei jäta, on kirglik afäär Bethi (Christina Hendricks) ja paha poisi Rio (Manny Montana) vahel. Saame pisaraid valada ka Ruby väikese lapse pärast, kes on raskelt haige ja kelle ravimite jaoks Ruby raha püüab leida.

See on sari, mis annab vaatajatele uue pilgu pealtnäha tavaliste koduperenaiste ellu teistsuguses võtmes. Draamasarjale lisavad vürtsi humoorikad stseenid ning erinevad absurdsed situatsioonid.

Näitlejate endi töö on ka väga hea, usutav ja loomulik, ilmselt kõige silmapaistvama rolli teeb Christina Hendricks, kes jääb vaatajatele silma mitte ainult oma nüanssiderohke rollisooritusega, vaid ka lummavalt ilusa välimusega.

Good Girls oleks oma nime poolest justkui vastus kunagisele Briti naistevangla-sarjale "Bad girls", kuid süžee poolest on need siiski väga erinevad.

Sarjal on hetkel olemas 3 hooaega, kõik saadaval Netflixis, 2021. aastal on oodata juurde veel neljandat!