„Tähtede poole" (Ad astra, 2019)

Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) võtab ette teekonna meie päikesesüsteemi äärealadele, otsides oma isa (Tommy Lee Jones), kes aastate eest ülisalajase missiooni käigus kadunuks jäi. Roy ülesandeks on lahendada mõistatus, mis ähvardab meie planeedi püsimajäämist.

Osades: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga

Režissöör: James Gray

„Bohemian Rhapsody" (2018)

"Bohemian Rhapsody" toob meieni - nagu pealkiri reedab - loo legendaarsest ansamblist Queen, nende muusikast ja nende veelgi legendaarsemast juhtfiguurist Freddie Mercuryst, kes purustas igal sammul stereotüüpe ning üldisi tavasid teel meie planeedi kõigi aegade üheks suurimaks meelelahutajaks.

Osades: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Mike Myers, Aidan Gillen

Režissöör: Bryan Singer

„Lõvikuningas" (The Lion King, 2019)

Disney suur seiklusfilm "Lõvikuningas" viib meid Aafrika savanni, kus näeb ilmavalgust tulevane kuningas nimega Simba. Lõvipoisi suurimaks eeskujuks on tema isa, kuningas Mufasa, kes hakkab talle maast madalast õppetunde jagama, et millalgi tulevikus oma valdused pojale edasi anda. Ent mitte kõik ei toeta noore troonipärija tulekut. Legendaarse Disney animafilmi uusversioon.

Osades: Chiwetel Ejiofor, John Oliver, James Earl Jones, John Kani, Alfre Woodard

Režissöör: Jon Favreau

Pahatar: Kurjuse käskijanna" (Maleficent: Mistress of Evil, 2019)

Printsess Aurora (Elle Fanning) ja tema ristiema Pahatar (Angelina Jolie) liiguvad tõsise konflikti suunas, sest printsessi tabab armastus. Pahatar aga ei taha kuuldagi, et tema kallis silmatera läheks elama kuninganna Ingrithi (Michelle Pfeiffer) lossi, sest monarhi näiline hoolitsus võib varjata nurjatuid salaplaane.

Osades: Angelina Jolie, Elle Fanning, Harris Dickinson

Lavastaja: Joachim Rønning