„Hea uus ilm" (Brave new world, 2020)

Aldous Huxley kultusteosel põhinev verivärske ulmesari! Revolutsioonilise ulmeklassika uusversioonis kujutatakse utoopilist ühiskonda, kus on inimõiguste piiramise ja tehisintellekti abil saavutatud täielik rahu ja stabiilsus. Seda hetkeni, mil süsteemiga liitub mässumeelne John, kelle tõttu ähvardab täiuslik illusioon peatselt kokku variseda.

„Allamäge" (Downhill, 2020)

Pete (Will Ferrell) ja Billie (Julia Louis-Dreyfus) puhkavad oma poegadega Alpides. Ühel päeval, lõunastades hotelli terrassil, pääseb pere vaevu laviini käest. Tänu Pete'i käitumisele pole pärast seda miski enam endine ning Billie on sunnitud ümber hindama nende kooselu ja seda, kuidas edasi minna.

Osades: Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell, Miranda Otto, Zach Woods

Režissöör: Jim Rash

„Florence Foster Jenkins" (2016)

On aasta 1944 ja maailm on teise maailmasõja haardes. Muusikaarmastajast seltskonnadaam Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) usub, et muusika on olulisem kui eales varem. Ta abikaasa St Clair Bayfield (Hugh Grant) korraldab väikese kontserdi ja palkab pianistiks Cosmé McMooni (Simon Helberg). McMoon on šokeeritud, kui saab teada, et Jenkinsil on kohutav lauluhääl, aga Bayfield ja naise hääletreener Carlo Edwards (David Haig) ei ütle seda talle. Intiimne kontsert, mille publiku Bayfield ise välja valis, saab Jenkinsi sõprade poolt kiita ja ta otsustab plaadi välja lasta.

Osades: Hugh Grant, Meryl Streep, Simon Helberg

Režissöör: Stephen Frears

„Zombieland 2: topeltlask" (Zombieland: Double tap, 2019)

Keset koomilist kaost, mis ulatub Valgest Majast riigi keskosani, tuleb neljal kangelasel seista vastamisi pärast esimest filmi arengu läbi teinud paljude uut liiki zombidega ja uute inimestest ellujäänutega. Kuid kõige keerulisem on neil tulla toime omaenda tüütu asendusperega. Filmi "Tere tulemast Zombimaale" järjelugu jõuab vaatajateni 10 aastat pärast esimest osa.

Osades: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Emma Stone, Zoey Deutch, Rosario Dawson, Luke Wilson vähem

Režissöör: Dave Callaham