"Põgenemine Pretoriast" ("Escape From Pretoria, 2020)

Pingeline põnevusfilm, mis on ainest saanud tõsielusündmustest. On aasta 1979. Lõuna-aafriklased Tim Jenkin (Daniel Radcliffe, "Harry Potteri" saaga) ja Stephen Lee (Daniel Webber, "The Punisher") pannakse pikaks ajaks Pretoria vanglasse. Nad on poliitvangid, keda mõistetakse süüdi riigivastases tegevuses. Mehed mõistavad, et trellide taga neil suurt võimalust ellujäämiseks pole. Ainus lahendus on proovida eriti range režiimiga vanglast kuidagi ära põgeneda.

"Hävitaja" ("Destroyer", 2018)

Kuldgloobusele kandideerinud krimidraama, mille peaosas särab andekas Nicole Kidman ("Moulin Rouge!"). Filmi peategelane on Los Angelese politseidetektiiv Erin. Noore politseinikuna sai ta ülesande infiltreeruda kriminaalsesse jõuku, kuid missioon lõppes katastroofiliselt ja see piinab naist tänaseni. Jõugu boss ilmub aga uuesti välja ja Erin on sunnitud hakkama juhtumit uuesti uurima, et oma mineviku deemonitega silmitsi seista ja enesega rahu teha.

"Snatch" (2017)

Lõbusa ja tempoka krimisarja esimene hooaeg. Noorte petiste seltskond plaanib röövi, aga ootamatu avastus lööb nende plaanid segamini. Algajate kriminaalide kätte satub hiiglaslik varandus, mis on vaja üle lugeda ja kuidagi realiseerida. Mõistagi ei ole nad aga ainsad, kes röövsaagi peale hammast ihuvad. Peagi on mängus räpased võmmid, halastamatu maffia ja saatuslikud naised. Vaata seriaali tasuta.