"Mephistopheles" (2020)

Portreefilm Linnar Priimäest, mis esilinastus PÖFFil Balti filmide võistlusprogrammis. Priimägi on tuntud õppejõu, kultuuri- ja ühiskonnategelasena, kelle intrigeerivad sõnavõtud ja ekstsentriline väljenduslaad ei jäta kedagi külmaks. Dokumentalist Manfred Vainokivi portreteerib filmis Priimäge nii reisidel kultuuriobjekte tutvustamas kui köögilaua taga filosofeerimas. Taustategelasena kommenteerib toimuvat Viiralti kohviku stammkunde, kunagine filmitegija Edvard Oja.

"Jaanuari kaks palet" ("The Two Faces of January", 2014)
Põnevik. On aasta 1962. Glamuurne Ameerika abielupaar, kahtlast äri ajav karismaatiline Chester (Viggo Mortensen, "Sõrmuste isanda" filmid) ja tema kaunis noor kaasa Colette (Kirsten Dunst, "Melanhoolia") saabuvad Ateenasse. Nad tutvuvad kreeka keelt kõneleva ameeriklase Rydaliga (Oscar Isaac, "Ohtlik sõit"), kes töötab Kreekas giidina. Peagi mässib paarike aga oma uue tuttava tumedatesse afääridesse, mille tagajärjel tekivad pinged, paranoiad ja lahvatab armukadedus. Vaata filmi tasuta.

"Tiger" (2020)

HBO kaheosaline ülipõhjalik dokumentaal legendaarse Tiger Woodsi tõusust, langusest ja võimsast tagasitulekust. Sarjas on vaatajate jaoks uut materjali ning paljastavaid intervjuusid inimestega, kes Tigerit kõige paremini tunnevad. Vaata seriaali HBO äpis.