Algselt möödunud aasta septembrisse planeeritud film lükati esmalt edasi selle aasta aprillikuusse, kuid nüüd teatas Paramount stuudio, et ka sel kevadel pole lootust seda näha. Koroonapandeemia ei näita Ameerika Ühendriikides raugemise märke, mistõttu "Kena vaikne kohake II" loodetakse vaatajateni tuua septembris 2021 ehk tervelt aasta kavandatust hiljem.

John Krasinski lavastatud õudus-thrilleri teine peatükk jälgib Abbottite perekonna saatust pärast esimeses osas aset leidnud traagilisi sündmusi ning heidab pilgu ka võõrolendite saabumise hetke.

Pärast pereisa Lee eneseohverdust, et päästa oma laste elu, on ema Evelyn sunnitud senise kodu maha jätma. Pere asub teele, et leida ellujäänuid, kellega võiks jõud ühendada. Kuid peagi selgub, et heli kaudu jahti pidavad võikad elukad pole ainsad, kes liivaribalt kõrvale astudes su elu kallale kipuvad. Filmi kaasstsenarist, lavastaja ja üks osatäitjaid on John Krasinski (tuntud telesarjast Kontor), naispeaosas on Emily Blunt (Sicario, 2015), meespeaosas Cillian Murphy (Inception, 2010), kõrvalosades astuvad üles Millicent Simmonds (Kena vaikne kohake, 2018), Noah Jupe (Kena vaikne kohake, 2018), Djimon Hounsou (Kapten Marvel, 2019) jt.