Elisa videolaenutusest näeb nüüd eelmise aasta lõpus esilinastunud ülemaailmset suurfilmi ''Wonder Woman 1984'' - küll aga tasub vaatamisega olla kiire, sest film on videolaenutuses üleval AINULT kuu aega. Wonder Womani järgmine seiklus viib ta 1980. aastatel vastamisi kahe uue vaenlasega. Diana (Gal Gadot) elab oma elu tavaliste inimeste keskel, kelle edukuse mõõdupuuks on maine vara. Ja kuigi ta teab oma täielike võimeid, otsustab ta oma päevatööga jätkata ning neid vaid ööpimeduses kasutada. Ühel hetkel tuleb naisel mängu panna kogu oma jõud, tarkus ja julgus, sest välja ilmuvad kaks uut vaenlast, Max Lord ja Cheetah. Filmis teevad veel kaasa Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Robin Wright ja Connie Nielsen.

Elisa Huubi filmikaustast leiab Pedro Almodovari uue meistriteose "Valu ja hiilgus", mis räägib filmilavastajast Salvador Mallost (Antonio Banderas), kes on oma elus jõudnud füüsilise allakäigu algusesse, mis toob tema ellu ootamatu tühjuse. Tühjuse, mis tuleneb sellest, et ta ei suuda enam jätkata filmide tegemist ning nii hakkab Mallo meenutama oma elu kõige tähtsamaid, aga ka samas kõige valusamaid hetki. Film kandideeris aastal 2020 ka kahele Oscarile - parim meesnäitleja ning parim rahvusvaheline film. Oscar jäi küll saamata, kuid Cannes'i filmifestivali parim meespeaosatäitja tiitel tuli. Filmis teeb kaasa ka näitlejanna Penélope Cruz.

Videolaenutusse lisandus film "Mulan" - Väärika sõdalase kõige vanem tütar Hua Mulan on julge, sihikindel ja kiire taibuga. Kui Hiina kesisririiki ründavad halastamatud sissetungijad, annab imperaator käsu, et iga pere peab andma armeeteenistusse ühe mehe. Säästmaks oma vana ja haiget isa, läheb Mulan tema asemel, kui Hua Jun, kellest saab üks keiserliku armee parimatest sõdalastest. Ent mis juhtub siis, kui tema saladus peaks ilmsiks tulema?

Elisa Huubist leiab nüüd ka ühe aegade populaarseima sarja "Teadmata kadunud" 5. hooaja!