"Wonder Woman 1984" (2020)

On aasta 1984. Diana (Gal Gadot, "Wonder Woman") töötab Smithsoniani muuseumis, tehes samal ajal saladuskatte varjus Wonder Womanina kangelastegusid. Tööl kohtub ta häbeliku Barbaraga (Kristen Wiig, "Pruutneitsid"). Kui selgub, et üks muuseumis asuvatest esemetest on maagiline, täituvad kõik nende salasoovid. Kuid ka kuri ärimees Max Lord (Pedro Pascal, "Troonide mäng") tahab soovikivi endale. Peagi satub ohtu terve planeedi saatus.

"Wonder Woman" (2017)
Fantaasiaküllane seiklusmärul. Amatsoonide printsess Diana treenitakse üksikul paradiisisaarel võitmatuks sõdalaseks. Kui Ameerika piloodi lennuk tema kodusaarel alla kukub, räägib mees Dianale välismaailmas möllavast suurest sõjast. Diana lahkub kodust, olles veendunud, et ta suudab maailma varitseva ohu ära hoida. Alles nüüd, võideldes ja ennast proovile pannes, avastab Diana oma tõelised võimed ja leiab oma tee. Mängivad Gal Gadot ("Kiired ja vihased 7"), Chris Pine ("Star Trek"), Robin Wright ("Kaardimaja") jt.


"Väikesed naised" ("Little Women", 2019)

Romantiline draama, kuue Oscari ja kahe Kuldgloobuse nominent. "Väikesed naised" põhineb kirjanik Louisa May Alcotti samanimelisel romaanil. Südamliku ja humoorika linaloo keskmes on neli noorukest õde, nende pere, kodu ja lähedased. Jo March, ettevõtlikuim neljast õest, on algaja kirjanik, kelle sihikindlus, jäärapäisus ja soov ise enda elu üle otsustada on inspireerinud paljusid naisi läbi aegade tegelema loomingu ja eneseteostusega. Filmi peaosades mängivad Saoirse Ronan ("Lady Bird"), Emma Watson ("Harry Potteri" filmid), Florence Pugh ("Midsommar"), Meryl Streep ("Saatan kannab Pradat") jt, selle lavastas Greta Gerwig ("Lady Bird"). Vaata filmi tasuta.