1x
00:00

"Kinoveebi Jututoa" 96. saates arutavad Ragnar, Henryk ja Raiko nende filmide ja seriaalide üle, mida on nad vahepeal koduste vahendite (Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+ jne) abil vaadanud.

Seejärel võetakse ette filmiuudised meilt ja mujalt.

Saate viimases osas jagatakse koduseid filmi - ja seriaalisoovitusi.

Kuula saadet alates 09:40 ja osale kuulajamängus: "Kas tunned ära tuntud seriaalide teemalood?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata: rrnovod@gmail.com)

Sisukord:

0:00 Kuulajate kommentaarid

09:40 Kuulajamäng: "Kas tunned ära tuntud seriaalide teemalood?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata: rrnovod@gmail.com)

31:31 Mis filme ja seriaale oleme kodus vaadanud? (Sightless, Darwin's Game, Haikyuu, Losing Alice, The Rise of a Shield Hero, Jujutsu Kaisen, Re:Zero, Black Glover, WandaVision, Dr. Stone, Log Horizon, That Time I Got Reincarnated as a Slime, Haikyuu!!, Mindhunter, Pretend its a city, , Euphoria Special: F*ck Anyone Who's Not a Sea Blob, Brooklyn Nine-Nine, Disenchantment Part 3.)

1:38:30 Filmiuudised meilt ja mujalt:

- 1:38:46 Netflixi "Sandmani" seriaal sai näitlejad paika.
- 1:44:19 Zack Snyderi "Õigluse liiga" ehk "Snyder Cut" ilmub märtsis.
- 1:49:56 Pääru Oja osaleb Netflixi seriaalis "Vikings: Valhalla".
- 1:53:44 Kinolevi 2020 esikümme: meil ja maailmas

1:58:03 Nädala filmi - ja seriaalisoovitused.

Kui sul tekkisid küsimused ja kommentaarid, siis saad need jätta meile siin: rrnovod@gmail.com või Kinoveeb.ee Facebookis.

Kõik saated on leitavad ka Delfi Taskus, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud ja kõikides teistes podcasti rakendustes.