1. James Cameron ei tahtnud, et Celine Dioni "My Heart Will Go On" oleks "Titanicus", sest arvas, et film oli niivõrd võimas, et ei vaja poplugu.

2. Bruce Willis soovis Quentin Tarantinoga töötada ja lootis, et saab peaosa "Pulp Fictionis". Selleks ajaks, kui ta Tarantinoga kohtus, oli roll juba John Travoltale lubatud.

3. Julia Roberts sõitis New Yorki Richard Gere'iga kohtuma, et viimane temaga "Pretty Womanis" näitleks. Gere oli eelnevalt pakkumisele ei öelnud. Roberts võttis tüki paberit, kirjutas sinna "palun ütle jah", mille peale Gere seda muidugi tegi.

4. "Üksinda kodus" filmis ei pidanud esialgu lund olema. Teisel filmimise päeval kostitas võttemeeskonda aga lumetorm, mis sundis filmitegijaid ka teistesse stseenidesse lund sisse kirjutama.

5. Jodie Foster pidi võitlema Clarice Starlingu rolli eest "Voonakeste vaikimises", sest filmi režissöör Jonathan Demme arvas, et naine ei suuda mõjuvalt FBI agenti mängida. Tema esialgne variant selleks rolliks oleks olnud Michelle Pfeiffer.

6. Legendaarset stseeni "Proua Doubtfire'i" filmis, kus Robin Williams näo koogi sisse peidab, tuli filmida üle 50 korra.

7. Harrison Ford oleks pidanud mängima "Jurassic Parkis" dr. Alan Granti, aga keeldus.

8. "Forrest Gumpis" andis oma hääle Elvisele Kurt Russell.

9. Russell Crowe, Samuel L. Jackson ja Sean Connery keeldusid kõik "Matrixi" Morpheuse rollist.

10. Hittlugu "See maailm uus" ("A Whole New World") lisati "Aladdini" viimasel minutil.