1. Heath Ledger

Jokkerit kehastanud suurepärane karakternäitleja Heath Leddger lahkus meie hulgast kõigest 28-aastasena unerohtude üledoosi tõttu.

2. Bruce Lee

Bruce Lee elu oli täis vägevaid momente, kuigi sinna hulka mahtus ka aeg, mil tema film kinodes ära keelati. Legendaarne näitleja ja võitluskunstide meister Lee suri 32-aastaselt. Teda tabas 1973. aastal ajuturse, mille põhjustasid valuvaigistid.

Pärast Lee surma juhtus traagiline õnnetus tema poja Brandon Lee'ga, kes suri filmivõtetel. Brandon oli siis 28-aastane.

3. Marilyn Monroe

Monroe surmapõhjuseks peetakse üledoosi. Arvatakse aga, et üledoos oli tahtlik ja naine sooviski siit ilmast lahkuda. Ta oli siis 36-aastane.

4. James Dean

Autoõnnetuses 24-aastasena surma saanud James Dean kujunes oma karjääri jooksul tänu filmidele "Rebel Without a Cause" ja "East of Eden" noores eas hinnatuks filmistaariks. Ta oli ühtlasi ka esimene näitleja, kellele anti postuumne Oscarinominatsioon ("East of Eden"), aga kuna pärast tema surma linastus veel kaks filmi, sai ta veel ühe Oscari nominatsiooni filmi "Giant" eest.

5. Whitney Houston

Whitney Houston suri 48-aastaselt. Surma põhjustas uppumine omaenda vanni, millele aitasid kaasa aterosklerootiline südamehaigus ja narkootikumid. Pisut enne surma oli Houston tarvitanud difenhüdramiini, alprasolaami, kanepit ja tsüklobensapriini. Surma ametlikuks põhjuseks märgiti õnnetusjuhtum.

6. Cory Monteith

"Glee" staar Cory Monteith suri keset võtteid üledoosi tõttu. Ta oli 31-aastane.

7. River Phoenix

Joaquin Phoenixi vanem vend River Phoenix oli teismeliste iidol, tuntumateks filmideks "Stand by Me", "Indiana Jones and the Last Crusade", "My Own Private Idaho", "The Mosquito Coast", "Running on Empty". Viimase eest kandideeris Phoenix juba 18-aastaselt parima meeskõrvalosa Oscarile. Ta suri üledoosi tõttu 23-aastaselt.

8. Brittany Murphy

"Clueless", "Girl, Interrupted", "Drop Dead Gorgeous", "8 Mile" ja "Sin City" staar Brittany Murphy oli kujunemas tõeliseks Hollywoodi staariks, aga kahjuks suri näitleja 32-aastaselt 2009. aastal.

Surma põhjuseks olevat kopsupõletik ja kehvveresus, kuigi esialgu kahtlustati, et surma tegelik põhjus oli nende kodust leitud mürgine hallitus, aga koroner lükkas 2011. aasta selle kahtluse ümber. Murphy oli kasutanud ka haiguse vastu erinevaid ravimeid, mis võisid surmale kaasa aidata. Tegemist oli aga legaalsete ravimitega.

9. John Belushi

Geniaalne komöödianäitleja Belushi oleks siiani elus ja meid naerutamas, kui ta poleks kuulsuse tipus olles hakanud segama alkoholi, heroiini ja kokaiini ning seetõttu meie hulgast 33-aastasena lahkunud.

"Saturday Night Live" esimeses versioonis kaasa löönud Belushi oligi põhjus, miks seriaal üldse populaarseks sai ja siiani eetris püsib. Belushi kuulsamateks filmideks jäid "Animal House" ja "The Blues Brothers".

10. Paul Walker

Paul Walker suri 2013. aastal autoõnnetuses keset "Kiirete ja vihaste" seeria 7. osa filmimist. Walkeri ootamatu surm rabas filmitegijaid, fänne ja meediat niivõrd ootamatult, et seda on siiani tunda iga kord kui uus "Kiirete ja vihaste" osa kinno jõuab. Ta oli 40-aastane.