1. "Seltskonnamängud" ("Seurapeli", 2020) Soome suhtekomöödia. Sõprade punt koguneb kaunisse mereäärsesse villasse, et tähistada Mitzi (Emmi Parviainen, "Igitee") sünnipäeva üllatuspeoga. Lapsepõlveaegsed mustrid, pinged ja harjumused löövad seltskonna kogunedes aga välja ja peagi hakkab tunduma, justkui polekski tegemist 30ndates eluaastates edukate täiskasvanutega. Paljastused ja tülid panevad sõpruskonda ümber hindama nii oma minevikku kui ka olevikku. Filmis mängivad uue põlvkonna Soome staarid: Laura Birn ("Viimased"), Eero Milonoff ("Piir") jt.

2. "Greenland: viimane varjupaik" ("Greenland", 2020) Põnevusdraama. Filmi keskmes on John, ta endine naine Allison ja nende poeg Nathan. Perekonda ootab ees võitlus ellujäämise nimel, sest meie planeedi poole on teel komeet. Komeeditükid purustavad juba linnu kõikjal üle maailma. Kolmik üritab põgeneda viimasesse turvalisse varjupaika, nende ümber lokkab aga paanika, seadusetus ja globaalne apokalüpsis.

3. "Loits" ("Spell", 2020) Õudusfilm. Marquis (Omari Hardwick, "A-rühm") on teel oma isa matustele. Kuna sündmus leiab aset eraldatud paigas, peab ta sinna väikelennukiga lendama. Lennuk satub aga õnnetusse ja vigastatud mees tuleb teadvusele Ms. Eloise'i (Loretta Devine, "Crash") majakeses. Proua väidab mehele, et suudab ta terveks ravida. Ajapikku selgub, et Eloise tegeleb musta maagia ja nõiakunstiga ning et Marquis ning ta lähedased on surmaohus.

4. "Elvis ja Nixon" ("Elvis & Nixon", 2016) Tõsielust ainest saanud komöödia. Ühel detsembrihommikul aastal 1970 ilmub Valge maja ukse taha ei keegi muu kui rock'n'rolli kuningas Elvis Presley, kes nõuab kokkusaamist tolle hetke maailma tähtsaima mehe ehk Richard Nixoniga. Sellest värvikast kohtumisest tehtud foto on USA rahvusarhiivi kõige nõutumate piltide seas. Mis sel hommikul Valges majas tegelikult toimus? Nixonit kehastab filmis Kevin Spacey ("Kaardimaja"), Elvist aga mängib "Mässajate tänavaga" Oscarile kandideerinud üliandekas Michael Shannon. Vaata filmi tasuta.

5. "Titejumal" ("Baby God", 2020) HBO dokumentaalfilm Doktor Quincy Fortierist, kes kasutas 30 aasta jooksul salaja oma spermat, et enda viljakuskliiniku patsiente viljastada. Peale seda, kui ta saladus välja tuli, tahavad tema lapsed vastuseid tema motiivide kohta ja proovivad mõitsa, kes nad tegelikult on ja mis neid ühendab? Vaata seriaali HBO äpis.