Naine ütles, et kuigi filmi režissöör Robert Rodriguez ja kaasnäitleja Antonio Banderas olid tõelised härrasmehed, nuttis ta terve aja.

Nimelt tuli üles võtta intiimne stseen tema ja Banderase vahel, millest Hayek esialgu teadlik polnud. Ta sai sellest teada alles siis, kui filmimine juba käis. Hayek nõustus armastusstseeni tegema vaid kinnisel võtteplatsil, kus oli peale tema veel vaid kolm inimest.

“Kui me filmima hakkasime, hakkasin ma nutma,” rääkis Hayek ja lisas, et korrutas kolmele ruumisviibivale inimesele muudkui, et ta ei tea, kas ta saab hakkama ja et ta kardab.

“Üks, mida kartsin, oli Antonio. Ta oli täielik härrasmees ja nii kena, me oleme siiani väga lähedased sõbrad, aga ta oli väga vaba. Mind hirmutas, et tema jaoks oli see nagu mittemiski. Hakkasin nutma ja ta ütles: “Issand jumal, sa paned mind end kohutavalt tundma.” Ja mul oli nii piinlik, et ma nutsin.”

Hayek kinnitas, et nii Banderas kui ka Rodriguez olid imelised ja ei survestanud naist. Siiski meenutab ta selle stseeni filmimist, kui üht traumaatilisemat kogemust. “Ma ei lasknud rätikust lahti. Nad üritasid mind naerma ajama, võtsin räti kaheks sekundiks ära ja hakkasin jälle nutma. Aga me saime hakkama. Andsime endast parima.”

Salma Hayek ütles, et mõtles eeskätt oma isale ja vennale: “Kas nad näevad seda? Kas neid hakatakse narrima? Meestel sellist asja pole, nende isad hüppaksid rõõmust ja ütleksid, et jah, see on MINU poeg!”

Näitlejanna rääkis, et ta pere nägi seda filmi, aga isa ja vend lahkusid selle stseeni ajaks kinosaalist ja tulid tagasi, kui see läbi sai.

Kõnealust stseeni vaata SIIT!

Allikas: Hollywood Reporter