"Parfüümid" ("Les parfums", 2019) Südantsoojendav prantsuse draamakomöödia. Filmi peategelase Anne'i (Emmanuelle Devos, "Coco enne Chaneli") suhtumine oma töösse on ülimalt kirglik – väga peene haistmismeelega õnnistatud naine valmistab nimelt parfüüme. Ekstsentriline daam on tõeline diiva ja ta suhted kaaskodanikega pole just lihtsate killast. Kui Anne palkab endale autojuhi, hakkab ta elus nii mõndagi muutuma. Selgub et pealtnäha lihtne mees, autojuht Guillaume (Grégory Montel, "Helistage mu agendile!"), sunnib Anne'i elu uue pilguga vaatama hakkama.

"Tule mängima" ("Come Play", 2020) Õudusfilm. Oliver on üksildane poisiklutt. Ta tunneb, et erineb kõigist teistest ja ei suuda elus oma kohta leida. Oliver tahab endale sõpra, kuid tema ainus lohutus on pidev mobiiltelefonis ja tahvelarvutis olemine. Kuid siis püüab üks pahatahtlik mitte siit ilmast pärit olend Oliveri nutiseadmete kaudu meie maailma tungida. Kas poisi vanematel õnnestub ta ekraanitaguse koletise küüsist päästa?

"Lubadused idast" ("Eastern Promises", 2007) Kolmele Kuldgloobusele ja ühele Oscarile kandideerinud sünge krimidraama. Autojuht Nikolai Luzhin (Viggo Mortensen, "Roheline raamat") töötab Londonis kurikuulsa kuritegeliku perekonna juures. Nikolai elu muudab kohtumine ämmaemand Annaga (Naomi Watts, "21 grammi"), kes töötab ühes Londoni haiglas. Naine püüab leida vastuseid küsimustele, mis tekkisid, kui tema hoole all suri sünnitusel teismeline venelanna, kelle laps jäi ellu. Anna tahab leida kedagi, kes tõlgiks talle surnud tüdruku päeviku. Kuid ta ei tea, et päevikus peituvad saladused vallandavad pööraselt verise sündmusteahela… Filmi lavastas legendaarne David Cronenberg ("Vägivaldne minevik"). Vaata filmi tasuta.