Filmis ”Järgmine ring” teeb uue ägeda rolli Mads Mikkelsen ning film kandideerib parima võõrkeelse filmina ka Kuldgloobusele. On olemas teooria selle kohta, et me peaks olema sündinud juba väikse alkoholikogusega veres ja tagasihoidlik inerts avab meie meeled maailmale meie ümber, vähendades meie probleeme ning suurendades meie loomingulisust. Martin ja tema kolm sõpra, kes kõik on väsinud kooliõpetajad, alustavad sellest teooriast lummatuna eksperimenti, et saavutada pidev teatud joobeseisund terveks päevaks. Kui Churchill võitis II maailmasõja raskes akoholiuimas, kes teab, mida võiksid paar tilka teha neile ja nende õpilastele? Algsed tulemused on positiivsed ja õpetajate väike projekt muutub tõeliseks akadeemiliseks uurimuseks. Nii nende klassid kui ka tulemused paranevad jätkuvalt ja grupp tunneb end taas elus olevat! Siis tuleb aga tagasilöök, kus osad osalejad näevad võimalust edasiseks arenguks, teised aga astuvad rööbastelt maha.

Filmis ”Ema” saab Elena kõne oma 6-aastaselt pojalt, kes on isaga puhkusereisil ja muretseb, miks isa juba matkabussi juurest tagasi randa ei tule. Telefoni aku on tühjaks saamas ja mõne tunni pärast on väljas pime. Kümme aastat on möödas sellest viimasest kõnest pojaga ja Elena töötab Prantsuse suvituslinnas mereäärses kohvikus. Rannas jalutades kohtab ta noormeest, kes meenutab talle ta kadunud poega. Tundmatu noormees muutub Elenale kinnisideeks ja nad tutvuvad. Sellest tutvusest saab alguse eriskummaline sõprus, kus 39-aastane Elena ja teismeline Jean muutuvad teineteisele väga olulisteks. See on õrn ja tundlik film. Lugu sellest, kuidas elada edasi lähedase kaotuse koormaga.

Ringiga on Elisas tagasi eelmise aasta üks suuri kassahitte ”Pahad poisid kogu eluks”. Nüüd on filmi võimalik vaadata Elisa Huubis! Pahad poisid Mike Lowrey ja Marcus Burnett on jälle koos. Mehhiko narkoparuni naine ja poeg on otsustanud tappa kõik, kes on seotud mehe vangistamisega - nende seas ka Miami detektiivi Mike Lowrey. Kui viimane viga saab, otsustab ta jõud ühendada Marcus Burnetiga, et koos õiglus jälile seada. Peagi peavad vana kooli mendid õppima läbi saama oma nooremate kolleegidega, kui nad tõesti soovivad igaveseks kartelli töö lõpetada.

Sel neljapäeval jõudis tele-eetrisse ’’Kaks kanget Tansaanias’’ avaosa. Küll aga ei pea sa ootama järgmist neljapäeva, et reisiseiklusega jätkata, sest Elisa Huubist saad juba kohe ette ära vaadata ka sarja teise ja kolmanda osa!