"Tove Janssoni rääkimata lugu" ("Tove", 2020) Auhinnatud eluloofilm kunstnik Tove Janssonist. Pärast teist maailmasõda puhuvad Helsingis uued ja vabamad tuuled. Noor kunstnik Tove Jansson (Alma Pöysti, "Vuosaari") naudib kõike, mis elul on pakkuda – pidusid, moodsat kunsti ja erinevaid suhteid. Mõistagi ei kiida seda kõike heaks tema range skulptorist isa. Olukord muutub veelgi pingelisemaks, kui Tove armub seksikasse teatrijuhti Vivicasse (Krista Kosonen, "Blade Runner 2049"). Tove isikliku elu taustal näitab film tema arengut kunstnikuna ja ka seda, kuidas Jansson jõuab talle maailmakuulsuse toonud Muumitrollide loomiseni.

"Strike" ("CB Strike", 2020) HBO uus draamasari põhineb J.K. Rowlingu kriminullidel (mis on avaldatud pseudonüümi Robert Galbraith nime all) ja kõneleb räsitud sõjaveteran Cormoran Strike'st, kes hakkab eradetektiiviks ja tema leidlikust abilisest Robin Ellacotist.

"Kala nimega Wanda" ("Fish Called Wanda, 1988) Pühapäeval, 28.02, kell 22:00 Näeb Inspira telekanalil komöödiaklassikat, milles astuvad üles tuntud osatäitjad, kelle hulka kuuluvad John Cleese, Michael Palin, Kevin Kline (kes võitis oma osa eest parima kõrvalosatäitja Oscari) ja Jamie Lee Curtis. Neli salakavalat juveelivarast, kolm Yorkshire'i terjerit, kaks lopsakat rinda ja üks korralik advokaat põrkuvad, kui Wanda-nimeline tüdruk (Curtis) üritab oma Nietzschet tsiteerivalt poiss-sõbralt (Kline), loomi armastavalt palgamõrvarilt (Palin) ja piinlikkusele kalduvalt advokaadilt (Cleese) juveelivarandust välja petta.