"Klaas" ("Glass", 2019) Kassahittide "Purunematu" (2000) ja "Lõhestunud" (2016) haarav sümbioos, kus üliinimlike võimetega turvamees (Bruce Willis) ja habraste luudega erudiit (Samuel L. Jackson) satuvad vastamisi psühhopaadiga (James McAvoy), kelles peitub 24 eri isiksust. Vaata Go3 Film keskkonnas.

"Kontrollimatu" ("Spontaneous", 2020) Ulmekomöödia. Ühel heal päeval hakkavad keskkooliõpilased mingil arusaamatul põhjusel plahvatama – plaksti, otsekui õhupallid! Lõpuklassi õpilased Mara ja Dylan mõistavad, et nad peavad elama iga päeva nii nagu see oleks nende viimane – sest nad võivad kasvõi hommepäev samamoodi oma lõpu leida. Noorte vahel tärkab ootamatu armulugu. Mara ja Dylan avastavad, et kui homset pole, saavad nad lõpuks ometi tänases elama hakata.

"Noored nõiad: Uus sõsarkond" ("The Craft: Legacy, 2020) Õudusfilm. Kolm teismelist nõida Frankie, Tabby ja Lourdes püüavad maagia abil aega peatada, aga see ei õnnestu, sest neil on ka neljandat nõida. Linna saabub uus tüdruk Lily ja tüdrukud saavad temaga sõbraks. Kui Lilyt narritakse, löövad välja tema telekineetilised võimed. Tüdrukud kutsuvad ta oma "sõsarkonna" liikmeks ja peagi hakkavad linnakeses aset leidma üleloomulikud sündmused, mis väljuvad tüdrukute kontrolli alt.

"Triivijad" ("Adrift", 2018) Romantiline põnevusdraama, mis on ainest saanud tõsielusündmustest. Seiklejad Tami (Shailene Woodley, "Süü on tähtedel") ja Richard (Sam Claflin, "Näljamängud") suunduvad purjekaga Vaiksele ookeanile. Neid tabab ränk orkaan, mille käigus saavad tõsiselt viga nii Richard kui purjekas. On selge, et keegi ei oska neid keset ookeani otsima tulla. Seega peab sitke Tami kuidagi päästma nii enda kui oma armastatud mehe elu. Vaata filmi tasuta filmiriiulis.

"Meie, Banhof Zoo lapsed" (2021) HBO uus 8 osaline sari, mis räägib kuuest Saksa noorest, kes võitlevad sihikindlalt oma õnne ja vabaduse nimel ning jätavad selle käigus selja taha probleemid oma vanemate, õpetajate ja teise igavate inimestega. Seriaalis kuuleb palju kaheksakümnendate muusikat ja näeb, kuidas selle aja noored pidutseda armastasid. Vaata seriaali HBO keskkonnas.