1. Lory Petty pidi alguses "Demolition Man" peaosaline olema, aga ta asendati Sandra Bullockiga

Lori Petty valiti "Demolition Mani" peaossa, tema kaasnäitlejateks Silvester Stallone ja Wesley Snipes. Pärast kolme päeva filmimist ta vallandati ja asendati toona täiesti tundmatu noore näitleja Sandra Bullockiga. Väidetavalt ei saanud Stallone ja Petty omavahel läbi. Võimalik, et Pettyl vedas, sest rääkis filmis osalenud Nigel Hawthrone, et selle tööotsa näol oli tegu õnnetu kogemusega ja staaride egod olid olnud kontrolli alt väljas.

2. Jean-Claude Van Damme mängis "Predatoris" nimitegelast enne kui ta Kevin Peter Halliga asendati

Mis täpselt juhtus, pole teada. Väidetavalt lootis Van Damme võtteplatsil oma võitluskunstioskuseid näidata, kuid see oli raskendatud, sest talle tõmmati pähe hiiglaslik tulnukamask. Sellega oli ebamugav liikuda ja hingata, mistõttu ta pidevalt minestas. Pole teada, kas ta lahkus oma initsiatiivil või ta vallandati.


3. Dennis Hopper mängis alguses "Truman Show's" Christofit, kuid asendati Ed Harris

Pärast mõnepäevast filmimist jõuti selgusele, et nii ei saa edasi minna. Väidetavalt oli Hopper Christofi rollis liiga uhkeldav ja unustas pidevalt oma teksti. Seejärel palgati Ed Harris, kes nomineeriti selle rolli eest parima kõrvalosatäitja Oscarile.

4. Kel O'Neill jõudis mitu nädalat filmis "There Will Be Blood" Eli Sunday rollis olla, siis asendati ta Paul Danoga

Senimaani tundmatu näitleja Kel O'Neill vallandati Paul Thomas Andersoni filmist "There Will Be Blood", sest väidetavalt midagi lihtsalt ei sobinud. Õnneks leiti asendus juba filmis osalevate näitlejate seast. Nimelt sai rolli endale Paul Dano, kes pidi algselt kehastama Eli Sunday venda. Sisu muudeti nii, et lihtsalt vendadest said identsed kaksikud.

5. Julianne Moore vallandati kuus päeva enne "Can You Ever Forgive Me" võtete algust

Moore'i jaoks tuli see šokina, sest teda oli varasemalt vallandatud vaid ühe korra ja seegi juhtus siis, kui ta oli 15-aastane ja töötas jogurtipoes. Moore'i enda sõnul ei klappinud tema nägemus tegelasest režissööri nägemusega. Näitleja asendati Melissa McCarthyga.

6. Colin Firth pidi algselt Paddingtonile hääle andma

Probleemiks polnud Firthi näitlemine, lihtsalt kui tema hääl pildiga kokku pandi, avastati, et see on karu jaoks liiga küps ja see lihtsalt ei sobinud. Paddingtonile andis hääle noorem näitleja Ben Whishaw.

7. Samantha Mortoni hääl asendati

Täpselt nagu läks Colin Firthiga, juhtus ka Samantha Mortoniga. Ta asendati siis, kui ta oli kõik sisse lugenud. Tema asemele võeti Scarlett Johansson.

8. James Remar sai näidelda kaks nädalat enne kui James Cameron ta vallandas ja Michael Biehniga asendas

James Cameroni filmis "Aliens" pidi esialgu mängima James Remar, aga ta asendati Michael Biehniga, kes oli Cameroniga ka varasemalt koostööd teinud. Remar rääkis hiljem, et tal oli siis narkootikumidega probleeme ja see saigi talle saatuslikuks.

9. Nicole Kidman pidi esialgu David Fincheri "Panic Roomis" näitlema, kuid õnnetuse tõttu asendati ta Jodie Fosteriga

Filmimine oli kestnud 18 päeva, kui Kidman võtteplatsil oma põlve vigastas. Sama põlve oli ta vigastanud ka aasta varem "Moulin Rouge'i!" võtetel. Sel korral näitas röntgen aga mõra, mis tähendas, et ta pidi oma jalgadele mitu kuud puhkust andma. Tema asemele palgati Jodie Foster, kes sai rolliks ette valmistuda ainult nädal aega ja lisaks sellele oli ta "Panic Roomi" filmimise ajal lapseootel.

10. Kevin Spacey vallandati, kui ahistamissüüdistused avalikkuse ette tulid

"All the Money in the World" esilinastuseni oli jäänud kuus nädalat, kui Kevin Spacey'i kohta käivad seksuaalvägivallaga seotud süüdistused avalikkuse ette jõudsid. Ta asendati kiiresti Christopher Plummeriga, kes hiljuti elavate seast lahkus. Uuesti filmiti kõik stseenid, kus Spacey esindatud oli.

Allikas: Buzzfeed