"Superintellekt" ("SuperIntelligence, 2020) Komöödia, mille peaosas särab superkoomik Melissa McCarthy ("Pruutneitsid"). Carol Peters on maailma kõige tavalisem inimene. Temaga ei juhtu kunagi midagi ootamatut. See kõik aga muutub, kui ülivõimas superintellekt valib uurimisobjektiks Caroli kui meie planeedi kõige keskpärasema inimese. Superintellektil on kuri plaan kogu maailm üle võtta. Carolist saab inimkonna viimane lootuskiir – vaid tema saab tõestada, et inimesed väärivad päästmist.

"Hotell Transilvaania 3: Koletuslik puhkus" ("Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, 2018) Animafilmis läheb kõigi lemmikkoletiste perekond luksuslikule koletiste kruiisilaevale puhkama, et Drac saaks pideva hotellikülastajate eest hoolitsemise asemel isegi suve nautida. Dracula kamp lõbutseb laevapardal – mängitakse koletiste võrkpalli, käiakse eksootilistel ekskursioonidel ja päevitatakse kuuvalgel. Kuid unelmate puhkusest saab õudusunenägu, kui Mavis taipab, et Drac on laeva salapärasesse kaptenisse Erickasse armunud. Viimasel on aga ohtlik saladus, mis võib kõik koletised maamunalt pühkida. Vaata joonisfilmi Go3 Film keskkonnas

Rein Raamatu juubelinädal Filmiriiulis.

Rein Raamatu 90. juubeli puhul on sisuleidjas eraldi kaegooria, mis sisaldab tuntud joonisfilmimeistri ja filmikunstniku teoseid läbi aegade. Joonisfilmidest on valikus: "Kilplased", "Põrgu", "Põld", "Lend" ja "Suur Tõll". Mängufilmid, millele Rein Raamat oma kunstnikukäe külge pani, kuuluvad Eesti filmi kullafondi: "Viimne Reliikvia", "Viini Postmark", "Põrgupõhja uus vanapagan" ja "Mäeküla piimamees". Palju õnne vanameistrile!