"Nõiad" ("Witches", 2020)

Värvikas fantaasiaseiklus, uusversioon Roald Dahli populaarsest lasteloost. On aasta 1967. Oma vanemad kaotanud poisiklutt kolib elama vanaema juurde väikelinna. Poiss ja vanaema puutuvad kokku pealnäha heasoovlike ja säravate, kuid tegelikult väga kurjade nõidadega, kes peavad kõikvõimalikke salaplaane. Ja mis kõige hullem – nad vihkavad lapsi ja tahavad nad maamuna pealt hävitada! Filmi lavastaja on Robert Zemeckis ("Forrest Gump"), selles mängivad Anne Hathaway ("Hüljatud"), Octavia Spencer ("Vee puudutus"), Stanley Tucci ("Näljamängud") jt.

"Tšarter" ("Charter", 2020)

Rootsi psühholoogiline draama. Mitmete auhindadega pärjatud filmi peategelane Alice on just üle elanud väga keerulise lahutuse. Ta pole oma kaht last juba mitu kuud näinud, sest eksmees hoiab neid lõpliku hooldusõiguse otsuse selgumiseni enda juures. Kui üks lastest keset ööd emale nuttes helistab, ei pea Alice'i närvid vastu – ta röövib omaenda lapsed ning põgeneb nendega Kanaari saartele.

"Dinosauruste radadel" ("Walking With Dinosaurs", 2013)

Kogupereanimatsioon, mis annab vaatajaile tõetruult aimu, milline nägi välja planeet Maa siis, kui siin olid valitsejaiks hiiglaslikud dinosaurused. Uudsete tehniliste vahenditega tuuakse meieni lugu väikesest ja aravõitu dinosaurusepoisist Patchist, keda tema vanem vennas sageli kiusab. Kuid siis saabub päev, mil on Patchi kord oma peret kaitsta ja juhtida kari vastu suurtele seiklusele.

"Deloreani hullumeelne pettus" ("Driven", 2019)

Kui Jim Hoffman (Jason Sudeikis) kolib uude San Diego koju, siis avastab, et tema naabruses elab karismaatiline ärimees John DeLorean (Lee Pace). Kuna Jimil on olnud pahandusi FBI-ga, siis võtavad ametivõimud Jimi pihtide vahele, et ta hakkaks nende informaatoriks ning DeLoreani järgi luurama. Suur mäng, Jimi kogenematus ning John DeLoreani finantsprobleemid viivad edasi ühe suure segaduse poole. Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Q: Tormi keskele" ("Q: Into the Storm", 2021)

HBO dokumentaalseriaal anonüümse tegelase Q evolutsioonist, mis paljastab, kuidas Q kasutab vandenõuteooriaid ja infosõda, et manipuleerida internetiga, kaaperdada poliitikat ja mõjutada inimeste mõtteviise. Vaata seriaali HBO keskkonnas.