1. Daniel Radcliffe

Radcliffe ütles intervjuus, et enda kohta kommentaaride lugemine on hullumeelne ja ebatervislik ja kui ta peaks kunagi näiteks Twitterisse konto tegema, saaksime me õige pea ajalehest lugeda, kuidas ta oma kritiseerijatega tüli norib!

2. Emma Stone

Sel aastal linastuva filmi "Cruella" peaosatäitja on öelnud, et ta ei suudaks selle kõigega tegeleda, mida sotsiaalmeedia kaasa toob.

3. Robert Pattinson

2017. aasta intervjuus Redditile ütles Pattinson, et ainult oma kõige halvematel hetkedel on ta kaalunud sotsiaalmeediasse kontode loomist. Siiani pole seda aga juhtunud, küll aga on ta tunnistanud, et talle meeldib Twitter ja ta käib seal aeg-ajalt lugemas.

4. Kristen Stewart

Stewarti arvates on sotsiaalmeedia vahendusel suhtlemine liiga keeruline. "Ma lihtsalt ei vaja seda," on ta öelnud.

5. Brad Pitt

Pitt on rääkinud, et oleks soovinud nooremana sotsiaalmeedias kontot omada. Nii oleks saanud ta kuulujutte ja valeinformatsiooni ümber lükata, kui selleks oleks vajadus tekkinud. Praegu aga ei tunne ta vajadust üheski sotsiaalmeediakanalis figureerida.

6. Emily Blunt

Blunt arvab, et kui ta avaldab sotsiaalmeedias enda kohta liiga palju informatsiooni, võib tema töö seetõttu kannatada. Ta lisas, et sotsiaalmeedia ja tema isiksus ei sobi kokku ja ta tunneks end seda kasutades kui dinosaurus.

7. Sandra Bullock

Legendaarne näitleja on öelnud, et kui tal oleks mingil platvormil konto, oleks ta just see inimene, kes kõigile meelde tuletaks, et kõik, mis internetis kirjas on, ei pruugi alati tõsi olla. Küll aga pole Bullock kontode tegemist täielikult välistanud: staar on öelnud, et on täiesti võimalik, et kui tema lapsed hakkavad erinevaid kanaleid kasutama, võib ka tema seda tegema hakata.

8. Daniel Graig

Kui keegi soovib Graigi kontosid jälgima hakata, siis seda pole kahjuks võimalik teha. Bondi-näitleja on mitmeid kordi kinnitanud, et see ei saa kunagi juhtuma.

9. Cate Blanchett

Oscari-võitjast näitleja on öelnud, et tema jaoks on sotsiaalmeedias toimuv võrreldav lasteaia mänguväljakuga. Blanchetti arvates jagab sotsiaalmeedia inimesi erinevatesse leeridesse ja toob kaasa negatiivseid tundeid, mis lõpuks päriselu segama hakkavad.

10. Scarlett Johansson

2011. aastal ütles näitleja, et tal pole kontot ei Twitteris ega Facebookis, sest ta ei soovi oma igapäevast elu teistega jagada.

11. George Clooney

Clooney kinnitas, et ta ei kavatse sotsiaalmeediasse kontot teha, sest tema arvates pole inimestel vaja teada, mida üks või teine kuulsus kogu aeg mõtleb või teeb.

12. Keira Knightley

Väidetavalt tegi Knightley endale sotsiaalmeediasse konto , kuid tal kulus vaid paar sekundit mõistmaks, et see pole tema jaoks. Ta oli šokeeritud, kui pärast paari minutit oli tema kontol juba sadu jälgijaid ja loobus sellest kõigest.

13. Colin Firth

Firth on öelnud, et ei soovi isiklikku informatsiooni jagada ja internetis olemine on tema jaoks ajaraisk.

14. Kate Winslet

"Titanicu" näitleja on öelnud, et kui ta soovib kellegagi rääkida, haarab ta lihtsalt telefoni ja helistab. Sotsiaalmeedia on tema jaoks keeruline maailm.

15. Ashley ja Mary-Kate Olsen

Kuulsad kaksikud on terve elu töötanud selle nimel, et oma privaatsust kaitsta ja sotsiaalmeedias kontode avamine sellele kindlasti kaasa ei aitaks.