1. Chris Pratt töötas Bubba Gump krevetirestoranis

Kui Pratt oli 19-aastane, elas ta oma kaubikus ja töötas ettekandjana. 20 aastat hiljem postitas ta oma Instagrami pildi, kus einestas parasjagu Bubba Gumpi restoranis ja kirjutas: "Iga kord, kui siia tagasi tulen, meenuvad mulle need tuhanded krevetid, mida ma inimeste taldrikutelt sõin, kui nõusid tagasi kööki viisin."

2. Jim Carrey töötas koristajana

Jim Carrey tegi oma debüüdi püstijalakoomikuna juba 15-aastaselt. Kahjuks ei toonud see mingisugust raha sisse ja kuna tema pere elas vagunelamus, pidi ta oma pereellu ka rahaliselt panustama. Kohe kui Carrey 16 sai, hakkas ta tehases koristajana tööle. Mees pidi kooli pooleli jätma ning töötas enne oma tähelendu seal tehases kaks aastat.

3. Julia Roberts töötas Baskin-Robbinsis

Enne kui temast üle maailma tuntud näitleja sai, töötas ta jäätiseputkas. Palgaraha eest maksis ta näitlemistundide eest.

4. Brad Pitt töötas kanamaskotina

Brad Pittil oli tähtis roll meelitada kliente sööma El Pollo Loco restorani, mille ees ta kanakostüümis seisis.

5. Michelle Pfeiffer teenis raha kassapidajana

Pfeiffer alustas poole kohaga töötamist juba 14-aastaselt. Ta ütles, et ta ei nautinud seda ja tänu sellele sai ta aru, et tahab näitlejaks saada.

6. Jake Gyllenhaal oli vetelpäästja

Enne näitlejaks hakkamist vastutas Gyllenhaal rannas ujujate heaolu eest.

7. Hugh Jackman töötas klounina

Enne kui mees näitlema hakkas, käis ta laste sünnipäevadel klouni mängimas.

8. Eva Longoria töötas kiirtoidurestoranis

Kui Longoria oli 14, soovitas oma 15. sünnipäevaks kleiti osta. Kuna ta pere ei saanud seda lubada, läks Longoria kiirtoidurestorani tööle ja sai endale ise kleidi osta!

9. James Franco töötas McDonald'sis.

James Franco kukkus ülikoolist välja, ta vallandati kohvipoest ja golfiväljakult ning ta vanemad otsustasid teda enam rahaliselt mitte toetada. Ta läks tööle McDonald'sisse ja on hiljem intervjuus öelnud, et McDonald's oli tema jaoks olemas siis, kui keegi teine polnud.

10. Megan Fox töötas smuutipoes

Megan Fox teenis raha kassapidajana smuutipoes.

Allikas: BrightSide